14.4 C
Budapest
2023. március. 31. péntek

Nógrádi György: Az ukrán lakosság, ha tehetné, elsöpörné Zelenszkijt – videók

Dátum:

Megosztás:

A biztonságpolitikai szakértő szerint jelenleg erre azért nincs lehetőség, mert az ukrán elnököt védi az amerikai titkosszolgálat.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang műsorában elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb fejleményeit. A szakértő a műsorban kitért az USA-Kína viszonyrendszer alakulására, Olaf Scholz háborúhoz való viszonyára, valamint Zelenszkij Ukrajnán belüli támogatottságát is elemezte.

Nógrádi elmondta a műsorban, hogy ezt a háborút nem lehet megnyerni. Úgy látja, ezt az elmúlt napokban egyre több európai vezető is felismerte, tehát ugyanazt mondák, mint a magyarok. Felidézte: Olaf Scholz is úgy fogalmazott, Ukrajna ezt a háborút nem nyerheti meg, de nem is veszítheti el.

Nógrádi szerint a német kancellár ugyanazt mondja, mint a magyarok, csak sokkal cizelláltabban.

A videókat az alábbiakban tekintheti meg:

Nógrádi szerint Zelenszkijt elsöpörnék az ukránok

A szakértő elmondta, hogy az ukrajnai élőerő rohamtempóban fogy. Szerinte ebben nagyon nagy szerepet játszik a politikai vezetés hibás cselekvése. Nógrádi úgy látja, hogy „Zelenszkij napi propagandájából az embereknek rendkívüli mértékben elegük van”. A kényszersorozásokkal kapcsolatban pedig elmondta, hogy mindenki igyekszik külföldre szökni.

A biztonságpolitikai szakértő szerint az ukrán lakosság elsöpörné Zelenszkijt, ha tehetné,

azonban jelenleg erre nincs lehetőség, ugyanis az ukrán elnököt védi az amerikai titkosszolgálat.

Nyitókép: Földházi Árpád

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Budapesti embervadászat: újabb három német szélsőbaloldali antifát köröznek – képek, videó

Már tíz lehetséges embervadászt azonosított a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a februári budapesti brutális támadók közül. Újabb három német szélsőbaloldali...

Harrison Ford; Ray Liotta; Ashley Judd; – A szabadság határai – videó

Nap mint nap ezrek és ezrek próbálnak a jobb élet reményében illegálisan bejutni az Egyesült Államokba a mexikói...

Kate Winslet; Liam Hemsworth; – A ruhakészítő – videó

Mély érzelmű, ausztrál romantikus dráma, Rosalie Ham bestseller regénye alapján. Egy gyönyörű nő visszatér szülővárosába, ahol varrógépével és egyedi...

Liam Hemsworth; Harrison Ford; Amber Heard; Gary Oldman; – Paranoia – videó

New York közepén a toronyházak labirintusában számtalan mamutcég ontja magából a dollármilliárdos megbízásokat. Ha ott egyszer is hibázol,...