16.7 C
Budapest
2022. szeptember. 30. péntek

Nincs vége, Gődény már bunyózni hívja Majkát: „Egy ilyen sz.rtalicskával bármikor ki tudok állni” – videók

Dátum:

Megosztás:

Folytatódik Majka és Gődény György csatája.

A szócsatájuk abból indult ki, hogy Gődény pártja, a Normális Élet Pártja pénteken közlemény adott ki az Ukrajnában folyó háború kapcsán. Majka ezután hosszú bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, a tőle megszokott szókimondó stílusban a földbe tiporta Gődény Györgyöt.

Erről Te sem maradhatsz le!

„Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz-, meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki” – írta akkor többek között Majka Gődényről.

A szavai most elértek Gődényhez, aki válaszolt is rá. Vasárnap a saját Facebook-oldalán üzent, először egy nyilvános vitára hívta a rappert.

Majka ezután videóban rögtön válaszolt, egy feltétellel kiáll a vitára:

Majka ismét beszólt Gődénynek: „Hozz el egy táskába 150 millió forintot, amit tőlünk loptál el, akkor leállok veled vitatkozni, addig viszont csak egy csaló vagy!”

Majka ismét beszólt Doktor Gödénynek / Blikk / Fotó: Zsolnai Péter

Majka ismét beszólt Doktor Gödénynek / Blikk / Fotó: Zsolnai Péter

A rapper ismét beleállt a járványellenes Gődénybe és nem kímélte a doktorurat, folytatódik a szájkarate.

“Jaj anyám, Gödény Úr! Örülök, hogy végre reagáltál és előbújtál a kis barlangodból! Vitára hívsz, ez valami fantasztikus. Nagyon kedves vagy, hogy még egy moderátort is adnál, aki levezényli a köztünk zajló beszélgetést és fogja a kezem, hogy ne féljek. Gyurika, azért mert valakinek földig érő szakálla van, és bevett egy raklapnyi szteroidot, attól én nem fogok megijedni. Olyanokkal vitatkozol, akiknek a nevük előtt a dr. cím ott van, nem olyanok mint te, akik csak odatették a nevük elé. Az embereket próbálod meggyőzni arról, hogy ők hazudnak, te pedig nem. Nagyon szívesen vitatkozok veled bármikor, csak nekem is lenne egy kérésem.Mikor jössz, hozz el egy táskába 150 millió forintot, amit tőlünk loptál el. Ha ezt elhozod, akkor leállok veled vitatkozni, addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi!Nyilvánvalóan választási családban vettél részt! Ezt hogy engedik meg Magyarországon?… Menjél edzél még, de ne csak testre, agyra is!” – mondta a videós bejegyzésében.

Erről Te sem maradhatsz le!

A szájkarate úgy tűnik, hogy nem ért még véget, vajon mi lesz a folytatása?

A kommentelők természetesen ezt sem hagyták szó nélkül:

“Nagy király vagy Majka! Teljesen igazad van, és nagyon de nagyon sokan veled értünk egyet. Aki még ezt a senkiházit védi az se normális. Belegondolni vajon hogy ha az ő családja, vagy az ő gyereke halna bele akkor is putinak szurkolnak?” – fűzte hozzá egy követője.

Új fejezet: minek vitatkozni, amikor bunyózni is lehet?

Gődény György tegnap új videóval jelentkezett. Ő is autóból, napszemüvegben, mint Majka.

Szerinte a rapper szavai mögött politika állhat. Azt mondja, vagy a kormány, vagy az ellenzék pénzeli őt, hogy rajtuk kívül mindenki mást kamunak tituláljanak, ezzel szavazatokat nyerve maguknak. Azt is mondta Majoros a „Covid-cirkuszát” is pénzért csinálta, és őt is juttatásért hívogatta akkor. Ezután kijelentette, hogy életében több adót fizetett, mint a rapper

“Vannak alapvető problémák, és te nem tájékozódsz, csak osztod az észt, és szájkaratéban te világbajnok vagy. Azt ne felejtsük el, hogy számonkéred rajtam, hogy én a te brandeden akarok fölmászni. Hát hova? Mit gondolsz, te hol tartasz? És ha én akarok fölmászni a te brandeden, akkor miért te hívogatsz engem, és te kommunikálsz folyamatosan és jössz utánam, mint egy pincsikutya? Ez miért jó neked? Közöm nincsen hozzád, soha meg nem szólítottalak addig, amíg el nem kezdtél cseszegetni, és be nem telt nálam a pohár – mondta a videóban Gődény és feltette és kihívást intézett Majka felé.

Erről Te sem maradhatsz le!

“Ide figyelj, Petike, azt mondom én neked, ha szájkaratéban világbajnok vagy és mégsem mersz velem kiállni egy vitára, amelyet mások is követhetnének és ott lehetnének, és esetleg beégnél, mint a rongy, akkor azt mondom, hogy méressük meg magunkat másban. Te azt mondod, én egy szteroidbohóc vagyok, ami rajtam van, felfújt izom, viszont tudjuk, hogy te nagyon járatos vagy az ökölvívásban, ezt már megláttuk korábban is. Azt mondom neked, mérkőzzünk meg abban, sportszerű körülmények között. És tudod, mi van, Petike? Ha olyan beszari vagy, akkor ide se fogsz kiállni velem. Én egy nagypapa vagyok már, de azt hiszem, egy ilyen szartalicskával bármikor ki tudok állni, mint amilyen te vagy! – hangzott el.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bagdad bekérette Irán nagykövetét a halálos áldozatokkal járó iráni dróntámadások miatt

Az iraki külügyminisztérium közleménye szerint bűncselekmény történt, mert a halálos áldozatok között polgári személyek is voltak. A legfrissebb hírek...

Kunhalmi: Ha a Fidesz azt hiszi, hogy ettől több gyermek fog születni, akkor téved!

Az MSZP-s politikus a szülészetek rendbetételét követelte a kormánytól. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szerdán tüntetést szervezett több, az...

Megvádolták Amerikát, az USA lenne a felelős a gázszivárgások miatt?

Az Északi Áramlat vezetékeivel kapcsolatos incidens Dánia és Svédország kizárólagos gazdasági övezetében történt, amelyet teljes mértékben az amerikai...

Eltűnt az idős úr, Makai Antal, rendőreink a lakosság segítségét kérik..

Kisteleki rendőreink az állampolgárok segítségét kérik egy 61 éves kisteleki férfi megtalálásában. A Kisteleki Rendőrkapitányság 06060-157/177/2022 számon körözési eljárást...