22.2 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Nincs kiút, bezárkózott otthonába a népszerű magyar énekes

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hiába tiszta már közel négy éve Úgy tűnik, még mindig küzd alkohol utáni vágyával az énekes.

“Hol a sör? Hol a bor? Hol a piám?” – rappeli új dalában MC Hawer, azaz Koczka Géza, aki a Facebook-oldalán tette közzé a szókimondó felvételt.

“Megint egy olyan filmet néztem, amiben jóízűen iszogattak.

A nyelvemen éreztem a jófajta whisky tüzét, zamatát.

“És már indultam volna a közeli éjjel-nappaliba, hogy vegyek egy üveggel, amikor belém nyilallt, hogy évek munkáját önteném le a torkomon. De valamit tennem kellett!” – idézte fel a mulatós a Blikk-nek a felvétel születésének körülményeit.

“Kínomban dudorászni kezdtem, és eszembe jutott, hogy tavaly rögzítettem egy zenei alapot, amihez tökéletesen illettek ezek a kísértésbe ejtő kérdések” – mesélte a zenész, aki mindösszesen egy éjszaka leforgása alatt készre írta a dalt.

“Teljesen lekötött az alkotás. Mire készen voltam, 16 óra is eltelt, és megint rendben volt a világ” – tette hozzá Hawer, aki a megingás okát is ismeri. “Épp az alsó fogsorom készül, és nem akartam emberek között mutatkozni az ideiglenes protézisemmel.

Napokra bezárkóztam, amitől csak jobban elszontyolodtam. Ezzel a dallal viszont „kiittam magamból” a mérges gondolatokat.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Brüsszelben kiakadtak azon, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány. Ezen alkalomból Kovács Zoltán posztolt egy...

Uniós bűncselekménnyé nyilvánítaná az Európai Bizottság a szankciók megsértését

Két javaslattal állt elő az Európai Bizottság, amelyek Ursula von der Leyen elnök szerint segíthetnek még nagyobb nyomást helyezni...

Pórul járt utasok: Rómában rekedt kedden éjjel a Wizz Air 180 utasa, sokan az éjszakát is a repülőtéren töltötték – Itt a légitársaság válasza

Róma – A római repülőtérenhagyta mintegy 180 utasát a Wizz Air légitársaság. A gépnek kedden 22.20-kor kellett volna...

Brit külügyminiszter: Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni, erővel kell rá válaszolni! – Liz Truss-t a NATO-határozat sem érdekli, Anglia nehézfegyvereket fog szállítani Ukrajnának!.....

„Most már nem vehetjük le a lábunkat a gázpedálról” – írta sajtóközleményében Liz Truss. „Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni....