4.9 C
Budapest
2024. február. 22. csütörtök

Nigel Farage: Angela Merkel kérjen bocsánatot Európától! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

A brit politikus keményen nekiment a leköszönő német kancellárnak. Arra utasította Merkelt, kérjen bocsánatot, hiszen gyakorlatilag tönkretette a kontinenst a migrációs politikájával.

Mint ismert, Angela Merkel leköszönő német kancellár kedden az Európai Parlamentben szólalt fel, többek között hitet tett Emmanuel Macron elképzelése mellett, amely egy EU-s hadsereg felállítását szorgalmazná.

Nigel Farage brit bevándorlásellenes politikus erre azzal kontrázott felszólalásában, hogy nincs másról szó, mint az Európai Unió birodalomépítési törekvéseiről. Nem véletlen szerinte, hogy az EU egy „új hidegháborúba” bocsátkozott az Egyesült Államokkal, mint ahogy az sem, hogy kelet felé próbál terjeszkedni Brüsszel.

Ezért léptünk ki mi, britek. Nem akarunk részei lenni egy olyan Európai Uniónak, ahol túlsúlyban van a német befolyás.

Farage emlékeztetett arra is, hogy az összeurópai vízió eredetileg pont Németország dominanciájának megtörésére irányult. Ezt figyelembe véve nem tartja jó ötletnek az európai hadsereg felállítását.

Azonban a brit politikus a migráció témájára is kitért. Mint mondta, a kancellár „wir schaffen das” elképzelése egy óriási migránstömeghez vezetett, amely főleg fiatal férfiakból tevődik össze, akik ráadásul nem integrálódnak, nem is számítanak valódi menekülteknek, és „teljesen eltér a kultúrájuk a miénktől.”

A maga döntése a bevándorláspolitikában az egyik legrosszabb döntés, amelyet a világháború utáni Európában láthattunk. […] Nem lenne végre itt az ideje, hogy elismerje tévedését? Nem kellene végre szembenéznie a német közösséggel és azt mondania: Sajnálom, hogy ezt tettem veletek, és hogy évtizedekre elrontottam a jövőtöket?

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este egy gyönyörű, romantikus dráma – Hét élet – videó

Gabriele Muccino felkavaró történetében valaki úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember...

Életveszély az M1-esen: fantomdugó szedi áldozatait

Balesetek helyszínén gyakran megfigyelhető jelenségről írt az autópálya-kezelő. Az MKIF Zrt. hívta fel arra jelenségre fel az autósok figyelmét,...

Szakértő: Navalnij halálával átléphette a Rubicont Moszkva

Alekszej Navalnij halálával kapcsolatban az egyik legfontosabb kérdés, hogy az miért épp az oroszországi elnökválasztás előtt történt: a...