11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekÉletmódNézd meg az applikációkat, amelyek segítenek az idegen nyelv tanulásában!

Nézd meg az applikációkat, amelyek segítenek az idegen nyelv tanulásában!

Az önálló nyelvtanulás során applikációk is segíthetnek, de fontos megérteni, hogy ezek kiegészítők és nem helyettesítik a klasszikus nyelvtanulást. A nyelvtanulásra használt applikációk között vannak jók és rosszak, és a jók is csak akkor hatékonyak, ha motiválják a nyelvtanulót. Az applikációk nem mindig tudják ugyanolyan mértékben ösztönözni a napi gyakorlásra, mint egy élő nyelvtanár.

nyelvvizsgák száma csökkent azóta, hogy az egyetemek maguk dönthetik el, hogy kérnek-e nyelvvizsgát a hallgatóiktól. Az a kérdés, hogy a nyelvtudás nélkül megszerzett diplomák értékét a piac hogyan fogja értékelni. Légrádi Tamás, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke aggodalommal figyeli, hogy pár év múlva az így megszerzett diplomák értéke hogyan alakul majd. Szerinte nehezen képzelhető el olyan felsőfokú képesítés, amelyben nincs szükség arra, hogy legalább egy idegen nyelvet használjon az ember.

Fontos megérteni, hogy a nyelvtudás továbbra is fontos, még akkor is, ha a nyelvvizsga számát csökkentették.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work