29.7 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Nézd meg a körmeid, mi pedig megmondjuk, hogy a személyiséged milyen összhangban van a körmeiddel!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Évszázadokon keresztül voltak bevált módszerek, amellyel megállapítható volt valakinek a személyisége. Sok esetben elég volt egyetlen pillantás. A hiedelmek szerint bizonyos testrészek tökéletes leírást adhatnak a személyiségről.

Lássuk miről árulkodik a köröm formája!

1. Függőleges hosszú köröm

Nyugodt személyiséget tükröz, aki kreatív az élet bármely területén és nagyon precíz. Szereti a nyugalmat, a megszokott dolgokat, ha teheti inkább nem kockáztat. A megfontoltság fontos jellemző nála.

2. Széles köröm

Erélyes jellemre vall, aki jó tanácsadó és egyfajta “lelki szemetes láda” sok ember számára. Bizalommal fordulnak felé az emberek, kiváló meglátásai és elméletei vannak. Ezek az emberek mindig őszintén felvállalják a véleményüket, nem szeretik a hazugságot.

3 és 4. Kör vagy tojás alakú körmök

Ésszerűek, optimisták, egyedülállóan nyugodtak. Nehéz őket felbosszantani. Sok baráttal rendelkeznek, igazi társasági lények, akik nem tudnák emberek nélkül elképzelni az életüket. Saját szabályaik szerint élnek, nem tűrik a korlátokat.

5. Szögletes köröm

Igazi vezető egyéniségek, bátrak és nagyon erősek, talpraesettek. Azok az emberek, akik körbe veszik őket épp emiatt keresik a társaságát, mert egy erős vezetőt látnak a személyében. Jól bánik az emberekkel, képes félre tenni az érzéseit és inkább az eszére hallgat, ha úgy kívánja a helyzet.

6 és 7. Háromszög alakú

Okos, maximalista típusú, innovatív emberek. Egy hihetetlen képességük révén az agyuk gyorsabban vág, mint bárki másnak. Igazi zseniknek számítanak, amint megszólalnak és megmutatják másoknak is a bennük rejlő géniuszt.

8. Mandula vágású körmök 

Igazán barátságos, melegszívű emberek, akiknek a belső szépsége nem fogható semmihez sem. A előlük áradó kedvesség és szeretet mindenkiben mély benyomást kelt. Nem haragtartóak, nem bosszúállóak, számukra a megbocsátás és a szeretet a legfontosabb érzelem a világon.

tudasfaja, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Megtalálták a Dunába fulladt másik kutyakiképző fegyőr holttestét is

Megtalálták a 29 éves kutyakiképző holttestét is.. A szakemberek az eltűnés helyének közelében, 8:10-kor megtalálták Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a...

Édesburgonya gofri – Finomság kicsiknek 1 éves kortól, de a felnőttek is imádni fogják!

Gyakran kívánunk meg valami finomságot, de nem mindig eheti ugyanazt a kisgyermekünk mint mi. Erre jó megoldás lehet az...

A cseh elnök megerősítette, hogy támogatja az Oroszország elleni összes büntetőintézkedést, holott korábban ellenezte azokat…

Milos Zeman cseh államfő egyetért azzal, hogy Csehországnak továbbra is fegyverszállításokkal kell segítenie Ukrajnát, és azzal is, hogy...

Szlovákia: Videón a brutális medvetámadás a Tátrában – videó

A megtámadott fotós végül kisebb sérülsekkel megúszta az esetet. Medvetámadás történt a Liptói-Tátrában, amelyről videó is készült – írja az...
facebook