11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Nemrég több sajtóorgánum is beszámolt arról, hogy az orosz titkosszolgálat fellázadt Vlagyimir Putyin ellen, akinek állítólag már a helyettesét is megtalálták…

Dátum:

Megosztás:

Putyin bölcs vezető, megérezte ezeket a leendő konfliktusokat, csirájában elfojtotta, majd elkezdődött a leszámolás az orosz titkosszolgálaton belül..

Most az FSB (korábban KGB) két kémje is házi őrizetbe került, írja a Fox News.

Sergej Beszeda vezérezredes és helyettese nemrég házi őrizetbe került.

A két FBS-es ügynök feladata korábban az orosz invázió előkészületeihez kapcsolódó hírszerzési feladatok voltak Ukrajna területén.

ÁLLÍTÓLAG MOSZKVA A HIBÁSOKAT KERESI AZÉRT, MERT TÉVES INFORMÁCIÓK ÉRKEZTEK UKRAJNÁRÓL A KÖZHANGULATTAL KAPCSOLATBAN.

Vlagyimir Putyin orosz elnök. FORRÁS: AFP/MIKHAIL KLIMENTYEV

EGYRÉSZT AZ OROSZOK ARRA SZÁMÍTOTTAK A JELENTÉSEK SZERINT, HOGY AZ UKRÁNOK FELSZABADÍTÓKÉNT VÁRJÁK MAJD ŐKET ÉS EMIATT GYORS ÉS KÖNNYŰ GYŐZELMET TUDNAK ELÉRNI AZ ORSZÁGBAN.

Másrészt felmerült annak a gyanúja is, hogy az FSB megbízott emberei a pénz egy részét ellopták – írja a Fox News.

Andrej Szoldatov, a Center for European Policy Analysis szakértője szerint lehetséges, hogy az ukrán hírszerzési feladatokkal megbízott egység

NEM IS KÜLDÖTT KÉMEKET UKRAJNÁBA,

hiszen már fordultak elő olyan esetek, hogy papíron kémeket küldtek az országba, de valójában zsebre rakták a pénzt. Vélhetően ez történt most is, hiszen a háború egyre terjed, és a békemegállapodás érdekei egyre jobban távolodnak egymástól.

origo nyomán, foxnews nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...

Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették. A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az...