27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Nemi erőszakkal viccelődött a baloldali humorista lapja..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Farkasházy Tivadar baloldali megmondóember alapította és felesége által főszerkesztett Hócipő magazin egyik olvasója panaszt tett az ízléstelen poénkodás miatt.

Farkasházy Tivadar baloldali humorista az elmúlt években kevésbé humorforrásként működött, sokkal inkább a baloldali elkötelezettségét bizonyítandó ágált a kormány ellen. Farkasházy például tavaly augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén éppen arról értekezett, hogy a kormányfő elveszítette az eszét, de idén sem vett vissza tempóból, hiszen a Klubrádió áprilisi adásában Orbán Viktor „szórakozásának” tudta be a koronavírus-járvány halálos áldozatainak számát.

A felesége, Farkasházy Mimi által főszerkesztett Hócipő című lapban most ehhez képest is sikerült szintet lépni, hiszen a nemi erőszak kapcsán tették közzé az alábbi ízléstelen „poént”, régi harcostársa, Selmeczi Tibor tollából, aki a keleti vakcinabeszerzés és a nemi erőszak között vont párhuzamot:

 „Óhatatlanul a dédi jutott eszembe, akin a háború végén öt szovjet katona ment keresztül, volt köztük többek között tatár, kozák, talán kazah is. Nem lehetett valami nagy élmény, bár a nagyi határozottan állította, hogy az orosz volt a legjobb.

A Magyarországra benyomuló szovjet csapatok számtalan embert gyilkoltak be, deportáltak Szibériába és rengeteg nőt erőszakoltak meg. Történelmünk e sötét fejezetén viccelődni minimum ízléstelen.

Egyik olvasójuk közösségi oldalán tette közzé panaszát és biztatott mindenkit, hogy kövessék példáját és írjanak közvetlenül a lap szerkesztőségének.

Mint írja: „Panasszal kívánok élni a 2021/10. Számban Selmeczi Tibor tollából, a Ház-tartás rovatban megjelent cikkel kapcsolatban.”

Majd így folytatja: „Selmeczi

 nem csupán nőrokonát alázza, gyalázza meg azzal, hogy kiteregeti a fájdalmas múlt szennyesét, hanem a háborús nemi erőszakot relativizálva, azon kedélyesen viccelődve annullálja a tett rémségét, az erőszakot átéltek szenvedését, írásával kétségbe vonja az erőszakra emlékezők fájdalmát.”

Hozzátette: „Sajnálatosnak tartom, hogy egy magát liberális szellemiségűnek tartó, tehát ab ovo az egyéni szabadságjogok, az emberi jogok iránt érzékeny lapban ilyen, a nők, minden jóérzésű civilizált ember elleni gyalázat helyet kapott. Várom a szerző bocsánatkérését, a szerkesztők korrigáló levelét a következő számban!”

Bár az olvasó felhívása már közel két hete megjelent, e sorok írásakor a Hócipő közösségi oldalán nyoma sem volt bocsánatkérésnek vagy bármiféle megbánásnak. Számtalanszor hallottuk, hogy a humor baloldali műfaj, a Hócipőn keresztül most láthatjuk, hogy mit is értenek ezalatt.

hirado

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Tovább szaporodnak a fizetős parkolózónák a fővárosban

A Hős utcától a Rózsadombon túl, új területeken vezet be fizetős parkolást négy budapesti kerület. Teljesen átalakítja a parkolási...

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...
facebook