-4.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Németországot gyorsabban foglalják el a muszlimok, mint egy hadsereg – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy interjúban úgy fogalmazott az amerikai republikánus párt egyik kongresszusi képviselője, hogy a muszlimok egy békésnek tűnő invázió keretén belül próbálják meg elfoglalni Németországot.

Steve King amerikai politikus egy interjúban arról beszélt, hogy német gyökerei miatt sokszor jár Európába és azon belül Németországba is. Legutóbbi látogatása már a 2015 migrációs válság után történt, az utazása alkalmával pedig volt lehetősége több politikussal és bevándorlóval is beszélgetni. King benyomása ezeket a beszélgetéseket követően egyértelmű:

A német és európai kultúrát ki akarják cserélni az iszlám kultúrájára.

Steve King pedig azt látja, hogy az inváziószerű tömeges bevándorlás olyan gyorsasággal történik, amire még egy megszálló hadsereg is irigykedve tekintene.

A republikánus képviselő úgy véli, hogy az imámok felszólították a népüket, hogy menjenek Európába! A végső cél pedig az, hogy egy békésnek mutatkozó migráció keretében gyarmatosítsanak egy másik kultúrájú országot, ami felett végül az iszlám veszi át a hatalmat.

Hozzátette: A muzulmánoknak nem szabad beilleszkedniük, saját közösséget, saját mecseteket, saját családot kell alapítaniuk, majd a hátra maradt családtagjaikat is maguk után hozzák ebbe az új általuk létrehozott közösségbe.

Ha pedig már elég sokan vannak, akkor ténylegesen is átvehetik a hatalmat az adott ország, jelen esetben Németország felett.

King azt javasolja az összes európai állam népének, hogy legyenek büszkék a saját kultúrájukra, nyelvükre és történelmükre. Jól gondolja meg minden kormány, hogy milyen embereket enged be a hazájukba, nehogy az érkezők végül megváltoztassák az országot.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...

Hajófelvonulással nyitották meg a farsangot Velencében – videó

Egy nagyméretű papírmasépatkány vezette a farsangot megnyitó hajófelvonulást vasárnap Velencében. Az utcai karneváli programok ingyenesek, és február 21-ig...

Ítéletidő és lavinaveszély Ausztriában – videó

Ausztriában egész hétvégén erős szelek és hóviharok tomboltak. Az óránként száz kilométeresnél is erősebb szelek fákat csavartak ki, tetőket...

Nagy erejű földrengés rázta meg Törökországot és Szíriát, több százan meghaltak .. – helyszíni közvetítés – videó

Rengeteg épület összeomlott és emberek rekedtek a romok alatt, így az áldozatok száma folyamatosan nő. A jelentések szerint a...