10.6 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Németországban elkapkodták a nemi erőszak ellen védelmet nyújtó fehérneműket

Dátum:

Megosztás:

A nemi erőszak ellen védelmet nyújtó fehérnemű ötlete a 42 éves Sandra Seilz fejéből pattant ki, miután őt is megtámadták az utcán.

Sandrára futás közben támadtak rá. Három részeg férfi leteperte, és éppen le akarták róla húzni az alsóneműjét, amikor egy arra járó bátor gyalogos közbeavatkozott és ennek köszönhetően nem történt nagyobb baj. Utána döntötte el, hogy egy olyan fehérneműt szeretne kifejleszteni, amitől a nők a világ minden részén biztonságban érezhetik magukat.

Az újonnan piacra dobott termék háromszoros védelmet nyújt. A fehérnemű olyan anyagból készült, amit nem lehet eltépni és elvágni. A csípő mentén két zsineg feszül, amiket még egy biztonsági zárral is rögzítettek, így senki sem tudja lehúzni vagy letépni az alsóneműt. A biztonság kedvéért még egy vészjelzőt is beleépítettek, ami veszély esetén magától is aktiválódik, de a viselője is működésbe hozhatja, ha szükséges.

Forrás: Safeshorts.eu

A fehérneműből kezdetben nem gyártottak túl sokat, de egyelőre népszerűnek tűnik, mert gyorsan elkapkodták őket. A termék 80 százalékát Németországban adták el.

A jövőben farmeroknál és más nadrágoknál is ugyanezt a technikát szeretnék alkalmazni, hogy a nőket minél jobban megóvhassák a nemi erőszaktól.

Habár az új fehérnemű nem túl szexi, és minden bizonnyal a Victoria’s Secret angyalai nem ebben fognak felvonulni a kifutón, legalább a nemi erőszak ellen hatékony eszköz.

A terméket itt lehet megvásárolni.

Forrás: 888.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orosz katonai szakértő: súlyos lesz a helyzet, ha megindulnak az ukránok

Az egyik orosz tévécsatorna műsorában sorolta fel a szakértő, mi várható az ukrán ellentámadás alkalmával. A stúdióban lévők döbbent...

Orbán Viktor: ahogy csökken az infláció, kivezetik az ársapkákat

Az élelmiszerek esetében ahogy jön lefelé az infláció, úgy fogják majd kivezetni a most még létező ársapkákat – mondta...

Hogyan váltsunk munkahelyet és kerüljük el a stresszt?

Állásváltás és stressz? Úgy tűnhet, hogy az új munkahely kiválasztása pozitív módon motiválna minket! Azonban... Az agyunk természetesen védekezik...

Putyin-Hszi csúcs: a békeküldetés elmaradt, az erőegyensúly Kína javára billent el – videók

Hszi Csin-ping moszkvai látogatását béketeremtő missziónak nevezte, de ennek semmilyen eredménye nem volt. Az meg a jelek szerint...