15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Nem túl szívderítő dolgokat jósolt az asztrológus Károly királynak..

Dátum:

Megosztás:

Az Egyesült Királyságban hevesen kavarog a levegő, mióta III. Károly király egészségi állapota a középpontba került. A palota nemrég bejelentette, hogy a király rákkal küzd. Egy asztrológus elemzése szerint III. Károly élete fordulóponthoz érkezett.

Az égi jelek állítólag nem hagyják kétségbe vonni III. Károly király sorsát. Ahogy az nlc.hu szakértője rámutatott, a horoszkópja olyan titkokat rejt, melyek mindent megmagyaráznak. III. Károly a Skorpió jegyében született, Oroszlán aszcendenssel, a képletéből is látható, hogy az életében későn ért el a boldogság és a sikerek csúcsára. A sors azonban különös fordulatokat tartogat számára, melyeket már az elkövetkezendő hónapokban megélhet.

„Amikor a horoszkópunkban azt látjuk, hogy itt a vég, egyvalami biztos, valaminek itt a vége, valamiről le kell mondanunk, valamit el kell engednünk, valamit gyökeresen meg kell változtatnunk, ha élni szeretnénk. […] Ha tudatosan 180 fokos fordulatot hozunk az életünkbe, és elengedjük azt, amit már nem tarthatunk meg, akkor ezek a sorsfordító, esetleg a halálnak is utat nyitó tranzit fényszögeink a segítőinkké válnak”- magyarázta a szakértő.

Az asztrológus figyelmeztet: a csillagok azt sugallják, hogy a király élete gyökeresen megváltozik, és talán végre beteljesedhetnek régi vágyai és álmai. Ám ehhez szüksége van Vilmos hercegre, aki a kulcs lehet a boldogsághoz és a sikerekhez vezető úton.

„Arra biztatnám Károlyt, hogy béküljön ki Harry herceggel, és ami ennél is fontosabb, békítse össze a következő generáció tagjait. Még Katalin hercegnét és Meghan hercegnét is. Mert a horoszkópjuk szerint az Egyesült Királyság jövője múlik azon, hogy Vilmos és Harry herceg félre tudja-e tenni a különbözőségeit és fel tudja-e dolgozni a sérelmeit, no meg a köztük lévő elképesztő indulatokkal átszőtt testvérféltékenységet” – foglalta össze az nlc.hu asztrológusa, aki szerint Vilmos lehet II. Erzsébet méltó utódja, aki nemcsak a történelemkönyvekben, hanem az emberek emlékezetében is örökké megmaradhat.

Azonban nem csak a királyi sors, hanem az egész ország jövője múlhat a családi viszályok rendezésén. Egyesek azt suttogják, hogy III. Károlynak talán le kellene mondania a trónról Vilmos javára. De vajon merne-e ilyen lépést tenni az uralkodó?

Forrás: Velvet.hu

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Rövidesen tisztázódhat egy fontos dolog a kegyelmi ügy kapcsán

Hamarosan lezárul a vizsgálat, mely azt hivatott kideríteni, hogyan kerülhetett bele a Kúriai Döntések című folyóiratba a kegyelmi...

Rémálom Piliscséven: buszsofőr manőverezett a sínen, amikor jött a vonat – videó

A sorompót is letörő sofőrnek nagy szerencséje volt, mert még pont át tudott hajtani az állomásra érkező vonat...

Végre egy nagyon jó hír a Windows 11-et használóknak

A frissítéseknél jön a könnyítés. Már teszteli a Microsoft a Windows 11 várhatóan idén ősszel befutó 24H2 főverziójában érkező...