15.8 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

„Nem tudtunk normálisan együtt élni” – válásáról vallott Marsi Anikó

Dátum:

Megosztás:

Egy közel két évtizeden át tartó kapcsolatból nagyon nehéz kilépni, Marsi Anikó is megszenvedte az elengedés időszakát.

Idén nyáron robbant a bomba hír: a TV2 Tények hírműsorának műsorvezetője 16 év házasság után külön vált Palik Lászlótól, az életében pedig megjelent az új szerelem is, Gábor személyében. Marsi Anikó élete – mint utóbb kiderült – nem egyik napról a másikra változott meg, a házasságának már rég vége lett és csak hónapok múlva alakult ki kapcsolat közte és a választottja között. Az átmeneti időszakot a tévés a nyilvánosság teljes kizárásával élte meg, a legszűkebb baráti körét avatta csak be.

A kemény mag

„Az én barátnőim ‘őskövületek’ az életemben. Ez persze nem az életkorukra vonatkozik, mert akkor magamat is ‘lenyanyáznám’, hanem arra, hogy van egy nyolcfős női kemény mag, még Szolnokról. Az általános iskolából és gimiből köttetett nagyon erős barátság ez” – mesélte a Borsnak Marsi Anikó. „Mi már, szerintem örökre megmaradunk egymásnak. Nyolc nő, mind anyukák vagyunk és ha változás van bármelyikünk életében, ergo válás, szeparálódás, párváltás, akkor természetesen megpróbáljuk elfogadni az új helyzetet. Nem ítélkezünk, nem gonoszkodunk, hanem támogatjuk egymást. Nekem ők voltak ebben az időszakban a támaszaim.”

A támogató jelenlétre Anikónak szüksége is volt, hiszen egy válás soha nem egyszerű.

„A házasságom 16 évig tartott, és már előtte 2 évig egy párt alkottunk Lacival. Ezért mondok 18 együtt töltött esztendőt, ha róla beszélek. Az nagyon hosszú idő, a jóból is megárt a sok…” – magyarázta a tévés. „Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra. Én csak azt tudom, hogy egy házasság, pláne, ahol születik két – nem mellesleg okos, értelmes, érzelmes, zseniális – gyerek is, nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre. Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt a házasságomban, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra… Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel.”

 

Fotó: TV2

 

„Nem tudatos döntés volt”

Úgy tűnik, Marsi Anikónak már sikerült feldolgoznia a vele történteket, nyilván ennek is köszönhető, hogy újra ki merte nyitni a szívét egy férfinak. Bár, a kezdeti időszakban még voltak a műsorvezető lelkében félelmek.

„Az, hogy az ember hirtelen megszeret valakit, nem tudatos döntés. Az csak úgy jön: akár akarod, akár nem. Ha bármi is óvatosságra intett, akkor az az volt, hogy úgy éreztem, én a fiaimon kívül képtelen vagyok már bárki máshoz alkalmazkodni. És ezzel nem akartam megbántani senkit, pláne olyasvalakit nem, aki ezt nagyon nem érdemli meg. Ennyi volt bennem a félelem.

A páros nemrégiben, a hot! magazin címlapján mutatkozott először közösen. A kérdésre, hogy miért pont most szánták rá magukat a megnyilatkozásra, Anikó így felelt:

„Őszintén szólva ez egyáltalán nem volt tudatos döntés a részünkről. Szóval épp Tiszafüreden bandáztunk a szolnoki csajokkal, és az egyikük a kezembe nyomta a telefonját, hogy a húga van a vonal másik végén, aki fotós és képeket szeretett volna készíteni rólam a portfóliójába. Régi barátok vagyunk, igent mondtam, a fotózásra pedig elkísért Gábor is. Spontán készültek tehát a közös képek, és nem sokkal utána hívott a magazin, hogy szeretnének páros interjút készíteni velünk. Nekem eszem ágában nem volt új fotózásra menni, annyira tetszettek Sass Judit képei. Sőt, annyira tetszettek, hogy az valahogy ki is ment a fejemből, hogy akkor most minket nyilván a kapcsolatunkról fognak faggatni, ha már közös profi fotókon szerepelünk.”

 

Fotó: hot! magazin

 

„Imádom, ahogy Gábor a gyerekeimhez szól”

A közös szereplés – ma már tudjuk –, nagyon jól sikerült, a közvélemény pozitívan reagált arra, hogy Anikónak új párja van, negatív kritikák nem jutottak el hozzájuk, ami egy közszereplő esetében manapság felér egy fél győzelemmel.

„Úgy érzem, Gábort maximálisan elfogadták a barátaim. És engem az övéi. Nem jutott vissza semmilyen panasz egyik oldalról sem” – tette hozzá Marsi Anikó nevetve.

A műsorvezetőtől azt is megtudta a Bors, hogy a páros kedvenc közös időtöltése a futás, a főzés, a beszélgetések, és imádnak együtt filmet nézni, de kirándulni is. Anikótól azt kérdezték, hogy mit élveznek, szeretnek a másikban a legjobban? Így felelt:

„Mindent. A másiknak a lényét, úgy, ahogy van. Én speciel imádom, ahogy Gábor a gyerekeimhez szól. Nagyon tetszik a köztük lévő viszony.”

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: TV2

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Világsztár hegedűművész Budapesten péntek este

Egy varázslatos nyitókoncert, Dohnányi Ernő Ünnepi nyitánya, melyet anno Budapest 50. évfordulójára írt, Daniel Lozakovich világsztár hegedűművész a...

Összefüggést találtak az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség és a méhnyakrák között

Összefüggést mutattak ki az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség és a méhnyakrák kialakulása között a Semmelweis Egyetem...

Összeverekedtek a Roma- és Sevilla-szurkolók Zuglóban, több ember kórházban

Hét lengyel férfit állítottak elő a rendőrök azután, hogy két foci szurkolótábor egymásnak esett Zuglóban. Többen meg is sérültek....