24.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

“Nem tudnak annyit fizetni, hogy elmenjek dolgozni! – Olyan rövid az élet, nem akarom azt munkával tölteni.”.. Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Lakatos Ilona sajátos szemszögből látja az életet: ” Nem tudnak annyit fizetni, hogy elmenjek dolgozni! Életemben nem dolgoztam, mert 1,5 évente terhes lettem”.

Több szegény sorban lévő családot is megkérdeztek, hogy miért nem mennek el dolgozni, amikor a segély négyszeresét is megkereshetnék havonta. Kíváncsiak voltak, hogy mi az oka annak, hogy inkább otthon maradnak.

Az egyik megkérdezett, Lakatos Ilona érdekes választ adott a felmérést végző személyeknek:

” Nem tudnak annyit fizetni, hogy elmenjek dolgozni! Életemben nem dolgoztam, mert 1,5 évente terhes lettem. 6 gyerekem van. A legidősebb lányomat, aki most töltötte a 18. életévét is arra biztatom, hogy minél hamarabb vállaljon gyereket és szüljön minél többet. Egy házban lakunk mindannyian.

Ahol nyolcan elférünk, ott 10-en is. Szerencsére a támogatásokból simán elvagyunk. Nincsenek nagy igényeink. Három dologra van szükségünk mindössze. Ruhára, ételre és tüzelőre. Olyan rövid az élet, nem akarom azt munkával tölteni. “

vilagfigyelo

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...

Az autót a nővére vezette, amikor vonattal ütköztek.. – A helyszínen szörnyethalt a 16 éves focitehetség..

A felhők fölött focizhat tovább - így búcsúztak Gyirmóton a fiatal focistától, .. a család összeomlott.. Még több bűnügyi...
facebook