1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Nem tört meg: furcsán viselkedik a börtönben Pásztor Anna támadója

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Bár még közel egy hónapig biztosan a rácsok mögött marad a Pásztor Annát (45) egy évig közösségi oldalán zaklató rajongó, nem tört meg.

Pásztor Anna óvatos, testőrök vigyáznak rá /Fotó: Grnák László

A férfit az Anna & the Barbies múlt pénteki koncertjén fogták el, s a cipőjébe rejtett kést találtak nála. A Blikk megtudta, jól érzi magát a fogdában.

– Remekül van, egyáltalán nem omlott össze attól, hogy börtönben van. Megtalálta a közös hangot a többiekkel, még az őrökkel is. Furcsa ezt mondani, de jól érzi bent magát, nem zuhant meg – kezdte lapunknak a letartóztatott férfi egyik barátja.

– Ha minden igaz, akkor szeptember hatodikán kiengedik. Az anyukájával már meg is beszéltük, hogy elmegyünk érte Budapestre, és mi hozzuk majd haza. Féltünk attól, hogy nekünk kell majd tartani benne a lelket. Mondogatjuk neki, legyen türelmes, biztosan kiengedik, de tudja ő ezt, és teljesen higgadt. Persze várja, hogy újra lásson minket, és hogy itthon legyen. Azt is mondta, hogy többé nem ír majd Pásztor Annának, azt is, hogy soha nem akarta bántani – mondja az ismerős, aki tartja a kapcsolatot a magyar hatósággal, így segít a férfi határon túl élő családjának.

A férfi bízik benne, nemsokára kiengedik a rácsok mögül /Fotó: Varga Imre

Mint azt korábban megírtuk, a férfit harminc napra tartóztatták le, mivel félő volt, hogy fennáll a bűnismétlés lehetősége, azaz hogy zaklatja az énekesnőt, esetleg rá is támad. Elmeorvosi szakértő még nem vizsgálta meg, de nincs kizárva, hogy az elzárása alatt ez megtörténik.

– Még mindig nem kaptunk arról semmiféle iratot, hogy szeretnék megvizsgálni az ügyfelemet, ahogyan arról sem, hogy vádat emelnek-e ellene. Bár az életellenes cselekményeknél minden esetben kötelezően van elmeorvosi vizsgálat, mivel itt maga a cselekmény nem történt meg, nem tudni, szükség lesz-e valóban az igazságügyi orvos szakértő bevonására – nyilatkozta lapunknak a férfi ügyvédje, aki megerősítette, védence jól van, kedélyállapota is megfelelő.

Mint azt korábban megírtuk, az Anna & the Barbies múlt heti koncertjén felbukkant az a férfi, aki közel egy éve bombázta levelekkel az énekesnőt, üldözte őt a szerelmével, majd burkoltan megfenyegette őt. A budapesti fellépésen, bár nem támadt rá Pásztor Annára, a biztonsági őrök elfogták, s egy hatcentis pengéjű, piros nyelű kést találtak nála, feltételezések szerint ezzel végzett volna az énekesnővel, akire azóta biztonsági őrök vigyáznak.

Kérdez az orvos

– A tudati állapotot vizsgálja az igazságügyi szakértő, az elkövető hogyan emlékszik vissza a történtekre, s adja azt elő. Ha az orvos szakértő nem talál semmi rendelleneset, akkor csupán pár óra az egész, ha valami gyanúsat észlel, akkor akár 30 napra is beutalhatja az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe – mondta lapunknak dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...