19.2 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Nem titkolóznak tovább: kollégájába szeretett bele a magyar színésznő

Dátum:

Megosztás:

Volt férje halála után fél évvel, egy közös munka során talált rá a szerelem Létay Dórára.

Ismét boldog Létay Dóra, aki négy évvel ezelőtt vált külön gyermeke édesapjától, Józsa Imrétől. A színész 2016 októberi halála ennek ellenére mélységesen megrendítette őt, és nem tudta, hogy valaha képes lesz-e az újrakezdésre.

Tavaly nyáron aztán a színésznő úgy döntött, ideje felfrissítenie énektudását, ezért tanár után nézett, és Éliás Gyulára esett a választása. Az énekórák után egyre többet és hosszabban beszélgettek, lassan alakult ki közöttük a szerelem.

„Volt valami sorsszerű a találkozásunkban. Nem sokkal azután történt, hogy a feleségemmel, több próbálkozás után végérvényesen úgy döntöttünk: külön utakon folytatjuk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindössze három hét egyedüllét után egy komoly kapcsolatban találom magam” – mondta el a Best magazinnak Éliás.

A pár együtt tervezi a jövőt, de úgy döntöttek, egyelőre nem kapkodnak el semmit, és örömmel vették tudomásul, hogy a gyermekeik is megszerették egymást.

„A fiaim kilenc és tizenkét évesek, és amint meglátták a pici Lucát, versengeni kezdtek a kegyeiért, babusgatják, kényeztetik és hihetetlenül lovagiasak vele.”

Úgy érzik, mindkettőjük számára előny, hogy művészek, így sokkal jobban megértik egymást, és rajonganak egymás munkájáért. Dalok a szerelemről címmel közös előadói estet terveznek, hogy mindenki megtudja, negyven felett is van esély az újrakezdésre.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...