16.3 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeSzabadidőÁllatvilágNem tetszett a fókának a kajakos, így polippal arcon csapta - videó

Nem tetszett a fókának a kajakos, így polippal arcon csapta – videó

Szürreális élményben volt része néhány új-zélandi kajakosnak, amikor a Déli-szigeten elterülő Kaikoura közelében eveztek és felfigyeltek egy polippal küzdő fókára.

Az új akciókameráját próbálgató csapata a fóka közelébe merészkedett, arra azonban nem számítottak, hogy a nagy birkózásban a polip csápjai épp egyikük arcán landolnak majd. A tengeri ragadozó kiemelkedett a vízből a polippal a szájában és közben olyan nagy pofont adott a kajakosnak, mintha csak azt fejezte volna ki, hogy nincsen túlságosan elragadtatva a felbukkanásuktól.

Kyle Mulinder és Taiyo Masuda nagyon örültek, hogy sikerült megörökíteniük a komikus jelenetet, hiszen bizonyíték nélkül valószínűleg senki nem hitte volna el nekik, hogy mi történt velünk. A rajzfilmeket idéző videó futótűzként kezdett terjedni az interneten, de a GoPro is felegyelt rá, mely ezzel promózza az új termékét a Facebookon.

erdekesvilag, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work