5.2 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeEgészség - betegségCOVID, SARS és más halálos betegségekNem rég azt mondták, hogy erősödik a koronavírus és fel lehet venni...

Nem rég azt mondták, hogy erősödik a koronavírus és fel lehet venni az ötödik oltást, most meg azt mondta a rádió, hogy csökken a kimutatható koncentrátum..

Akkor ámen, nem kell sem maszk, sem az ötödik oltás!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem