34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Nem nyíltak ki egy metró ajtói Kőbánya-Kispesten, az utasokkal együtt állt ki pihenőre

Dátum:

Megosztás:

Nagyjából 15 perc után engedték ki a bent rekedt utasokat.

Nem nyíltak ki az ajtói egy metrószerelvénynek az M3-as metró vonalán, Kőbánya-Kispest állomáson

– írta egy olvasónk. Mint felidézte, a metró megérkezett és megállt az állomáson, azonban az ajtók nem nyíltak ki.

A szerelvény egy ideig a vágányon várakozott, ezután az utasokkal együtt elindult a kihúzóba (ahol meg szoktak fordulni a szerelvények.)

Olvasónk elmondása alapján a kihúzóban a vezető kiszállt a metróból, majd előre szaladt a másik vezetőfülkéhez, amely viszont nem záródott be. Emiatt további több perces várakozás következett, már az állomáson túl. Azt állítja, az utasok nem kaptak tájékoztatást vagy bármilyen információt a szerelvény vezetőjétől.

Eközben más, üres szerelvények gond nélkül beálltak az állomásra, majd elindultak onnan a Határ út felé. Az egyre idegesebb utasok nagyjából 15 percet vártak bent, mire a szerelvény elindult vissza az állomásra. Ekkor szólt bele a mikrofonba a vezető, aki tájékoztatta a várakozókat, hogy „rögtön leszállhatnak”. Az állomásra visszaérve végül sikerült kinyitni az ajtókat.

Az BKV Zrt. Kérdésünkre közölte, hogy vizsgálja az esetet. Azt írták, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megállapítható, hogy nem műszaki hiba, hanem személyi mulasztás történt. Hangsúlyozták, hogy a metrószerelvény utasai a késleltetett utascsere idején biztonságban voltak.

„Társaságunk megteszi a szükséges intézkedéseket, hogy ilyen fennakadás a jövőben ne fordulhasson elő. Utasainktól elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért!” – írták válaszukban.

hvg

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...