23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Nem mozdult gazdája koporsója mellől a hűséges kutya.. – videó

Dátum:

Megosztás:

Amikor Maria Isabel Benites Chambát 95 éves korában örök nyugalomra helyezték Ecuadorban, a gyászmenet egyik tagja végig nem volt hajlandó elmozdulni mellőle a szertartás alatt.

Az idős nő szeretett kutyája, Bumer csatlakozott a családhoz és barátokhoz, akik végső búcsút vettek tőle, és a kutya az egész szertartás alatt nem akart elmozdulni gazdája mellől.

Bumer a virrasztás alatt végig a gazdája mellett maradt, el sem mozdult mellőle, ahogy akkor is tette, amikor a nő még életben volt.

Még több külföldi hír

„Látható volt a hűség és a szeretet, ami közte és a kutyája között volt” – mondta a temetkezési vállalat szóvivője. „Mindig ott volt a gazdája mellett.”

A virrasztás és a részvétnyilvánítás után a koporsót a temetkezési vállalat autójával vitték ki a temetőbe. Bumer beugrott az autó hátuljába, a koporsó mellé, és nem tágított onnan.

Még több külföldi hír

„Megkerülte a halottaskocsit, mielőtt beugrott volna, mintha csak azt próbálta volna mondani: én is menni akarok, és el akarok búcsúzni a mamámtól” – mondta a temetkezési vállalkozás szóvivője. „A hűség nagyszerű példája.”

Videó:

https://www.facebook.com/watch/FunerariaysaladevelacionessantaRosa2017/

A ravatalozó munkatársai akkor látták utoljára a kutyát, amikor Maria hozzátartozói próbálták vigasztalni őt.

twice

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook