20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Nem mindennapi ébresztő: egy medve riasztott fel álmából két horgászt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A medvebocs halálra rémisztette a két alvó horgászt.

Az Oroszországi Petropavloszk-Kamcsatszkij városának Csendes-óceáni partjánál két horgász elaludtak munka után, ám olyasmire keltek fel, amire biztosan nem számítottak.

A nem mindennapi jelenetek előző pénteken játszódtak le, és egy a parton teázgató hármas vette észre, hogy a gyanútlanul alvó két férfit megközelíti egy állat. Elsőre azt hitték egy kutya próbál közelebb kerülni hozzájuk, de aztán mikor meglátták, hogy egy medvebocs, megpróbálták figyelmeztetni őket – olvasható a USA today portálján.

Elmondásuk szerint többször is oda kiabáltak a két férfinak, hogy kelljenek fel, de valószínűleg a hullámok elnyomták a hangjukat és így hiába próbálták figyelmeztetni őket. Azonban a veszélyesnek tűnő helyzet szerencsére egész ártalmatlanul ért véget. Ugyanis amikor a kis medvebocs az egyik alvó horgász lábát kezdte szagolgatni, az felriadt és rémületében egy hatalmasat kiáltott, amitől az állat szintén megijedt és távolodni kezdett.

A megdöbbentő történetről természetesen egy videófelvétel is készült, amit itt nézhettek meg:

Forrás: Blikk.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...

The Times of Israel : Zelenszkij csalódott Izraelben

Jeruzsálem | Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a jeruzsálemi Héber Egyetemen elmondott beszédében az Ukrajna és Izrael közötti szoros...