3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

„Nem lehet mindent a végtelenségig csinálni” – Őszintén vallott magánéletéről az örökifjú Jakupcsek Gabriella

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Műsorvezető, anya és nagymama, cégvezető – számtalan szerepben láthatjuk az örökifjú Jakupcsek Gabriellát (56).

Tavaly új életszakaszába lépett a műsorvezető, mikor a nevét viselő új közéleti magazinja elindult az ATV műsorán. A műsorvezető nagyon élvezi azt a szabadságot és kreativitást, mely a műsor elkészítésével jár, melynek meg is van az a eredménye, hiszen a műsor remek nézettséget produkál.

“Magam sem számítottam arra, hogy ilyen jó nézettséget produkál majd a műsorom a fiatalok körében. Azt hiszem, jómagam is a Jakupcsek Pluszra értem és érkeztem meg, hisz ebben minden eddigi tudásom, tapasztalatom benne van – legyen az pozitív vagy negatív. Ez egy korszerű közérzeti műsor” – Mesélte Jakupcsek a Borsnak.

A műsorvezető a köztévétől való távozását követően már-már lemondott a televíziózásról, mikor az ATV felkereste. Úgy érezte, nem a műsorok alkalmazkodnak a műsorvezetőkhöz, hanem a műsorvezetőknek kell azokhoz – ezért is nagyon boldog, hogy jelenlegi műsorában a Jakupcsek Pluszban teljesen szabad kezet kapott. Igaz azt továbbra is vállalja, hogy ma már több lábon él hiszen jelenleg is van egy sikeres kommunikációs cége.

“Ma már nem hivatás, hanem csupán egy projekt a tévézés, ami ideig óráig, ha szerencsések vagyunk akár évekig is tud működni, de ennyi. Korábban jogosan hittem minden kollégám, hogy a képernyőről fog nyugdíjba menni, de ez az idő már elmúlt. Hamar rájöttem én is, amikor sorra rúgták ki a harmincas kollégáimat. Akkor kicsit én is újraterveztem.”

Habár a mikrofonnál főleg egyedül láthattuk, a magánéletbe körbeveszi családja és immár a nagymama szerepét is élvezheti fiának köszönhetően.

“Nagyon élvezem a nagymamaszerepet főleg úgy, hogy kiskamasz lányom is van. Igyekszem minél több időt tölteni az unokámmal. Heti egy napot mindig kiharcolok, mert nem birok betelni vele. Emma a kislányom is rajon érte, kishúgaként tekint rá. Az utóbbi időben ugyanis sokat mondogatta nekem, hogy szeretne egy kistestvért, de hát nem lehet mindent a végtelenségig csinálni, Én már így is 19-re húztam lapot” – utalva arra, hogy 2009-ben 45 évesen született meg Emma lánya.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...