29.7 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

Nem ismerte be bűnösségét a barátnő, aki L. L. Junior kisfiának kezét fogta a halálos gázolás előtt

Dátum:

Megosztás:

Már a bíróságon van  L.L. Junior kisfiának a csaknem három évvel ezelőtti Füredi úti halálos balesetének az ügye.

Értesülésink szerint ki is tűzték az előkészítő ülés időpontját Hopp Csilla barátnőjének perében, akit két hét múlva állítanak bíróság elé gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt.

Megkerestük a Fővárosi Főügyészséget, hogy megtudjuk, a nyomozati szakban beismerte-e a bűnösségét az anya barátnője. Az alábbi választ kaptuk Bagoly Bettina szóvivőtől:

A vádlott írásban tett vallomást a nyomozati szakban. Lényegét tekintve nem ismerte be a büntetőjogi felelősségét a tragédia kapcsán.

Az énekes hároméves kisfia 2019. augusztus 31-én hunyt el, amikor Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél elütötte egy autó. A kisfiú az édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor átszaladt a piroson a zebrán. Az elgázolt kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. ​

Korábban az anyát, Hopp Csillát és annak barátnőjét is gyanúsítottként hallgatták ki, de később csak a barátnővel szemben emeltek vádat.

L. L . Junior kisfia,halálos gázolás
MIHÁDÁK ZOLTÁN / MTI

A vádhatóság szerint a hároméves kisfiú és az édesanyja egy nagyobb társaság tagjaként egy zuglói gyerekrendezvényre tartott, amikor a tragédia történt. A társaságban volt a gyermek idősebbik testvére, valamint az édesanya barátnője és az ő rokonai is. A kisfiú nem az anya, hanem az ő barátnőjének a szoros felügyelete mellett közlekedett.

A társaság a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél át akart kelni a zebrán, de a lámpa pont pirosra váltott, ezért a társaság egy része az úttest szélétől mintegy 70 centiméter távolságra megállt. Köztük volt az énekes kisfia is.

A kisfiú mellett jobboldalon állt az anya barátnője, az ő jobbján pedig az anyuka.

A társaság másik része, köztük a gyermek idősebb testvére, még a piros jelzés előtt átért az úttest túloldalára, ahol megálltak, és várták, hogy a többiek is átkeljenek.

A hároméves kisfiú az idősebb testvérét követve lelépett a zebrára, azonban a mellette álló nő ekkor visszahúzta és rászólt, hogy nem szabad tovább menni, mert piros a lámpa. Ezt követően a barátnő megfogta a kisfiú kezét. A gyermek ennek ellenére, pár másodperc múlva, ismét kiszaladt az úttestre, és ott elütötte egy szabályosan közlekedő autós.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség felfüggesztett fogházbüntetést kért a gondatlanságól elkövetett emberölés vétségével vádolt nőre. Az édesanya és a sofőr is vétlen volt a tragédiában, ezért őket büntetőjogi felelősség nem terheli az ügyben.

24

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Falusi Mariann trágárkodik, Hernádi Judit süketet játszik, Havas Henrik makog, Nagy Bandó mocskolódik – videó

Kikészült a Jobbik miatt a Heti Hetes – derült ki Bohár Dániel videójából, aki felhívta a balos művészeket,...

Erős UV-sugárzásra számíthatunk ma és a hétvégén

A sok napsütés mellett ismét erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, illetve időnként megnövekszik a fátyolfelhőzet is. Az ország nagyobb részén...

Fordulat: újra orosz pilóta fog vezetni az F1-ben

Az orosz állampolgársággal is rendelkező tartalékpilótáját, Robert Svarcmant izraeli színekben nevezi be két nagydíj első szabadedzésére a Ferrari. A...
facebook