15.3 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Nem is feketepárduc kószál hazánk kis erdeiben, hanem egy nyuca, azaz a nyúlnak és macskának ivadéka – állítja egy avanzsált szakértő – videó.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Egy olvasó megpróbálta bebizonyítani, hogy ami a videóban szinte tisztán látható feketepárduc, az valójában egy nyuca, a nagyméretű baknyulnak és nagyméretű nöstény macskának a keveréke..

Ahhoz hogy elképesztő történetét higyjük is el, felsorolta, hogy milyen keverékek léteznek a világon, amelyekről vannak bizonyítékok, avagy feljegyzések, .. íme:

Mindenki ezt olvassa most!

Szavanna = Szervál + házimacska: A Szavanna egy afrikai vadmacska, a Szervál, és egy háziasított macska keresztezéséből születik. Általában egzotikus házimacskával kereszteznek, mint a Bengáli, a Keleti rövidszőrű (Oriental Shorthair), egyiptomi Mau, vagy a Serengeti. A különleges utódok „óriási” házimacskák, felnőtt korukra akár 20-22 kg-osak is lehetnek.

Cama = teve + láma: Ez a hibrid állat, egy láma és egy teve gyermeke. Születése óta nem sikerült újabb egyedet világra hozni. Így 1995 óta ő az egyetlen cama. Füleinek hossza félúton van a tevék és a lámák fülei közt. Hosszú, bolyhos bundáját láma mamájától, erős lábait teve apjától örökölte.

Zebroid = zebra + ló: Egy zebrának és egy lónak a keresztezéséből születik. Legtöbbször zebra az apa. Zebrakanca esetén is született már zebroid, de nagyon ritkán. Színezése igazán feltűnő.

Leopon = leopárd + oroszlán: A Leopon annak az eredménye, hogy egy nőstény oroszlán párosodott és hím leopárddal. Az állat feje az oroszlánéhoz, a teste a leopárdokéhoz hasonlít. A legelső – dokumentált – leopon 1910-ben született Kolhapurban, Indiában.

Ez lehetséges, miért ne, főleg ha megírják, viszont ezen a videón a fekete állat sokkal nagyobb a nyúlnál is és a macskánál is, namármost akkor azoknak kevés eséllyel lehet a keveréke, hacsak a keveréknek is olyan keveréke, amely tízszer akkorára nőtt, mint a szülő állatok..

Továbbmenve aztán olvasónk az Arcanum Archívum adatbázisát is átnézte, ott pedig egy táblázatot talált a fajról, amelyen a testfelépítését is mutató ábra is szerepel.

Mindenki ezt olvassa most!

Szerinte így már nem is tűnik annyira elrugaszkodottnak az elmélet. Ezt az archivumi ábrát és a kifényképezett lexikonlapot is csatolta, íme: .

Olvasónk fotója

Itt jegyezzük meg!

Valljuk be őszintén, azért elég merésznek tűnik ez a feltételezés! Azt még némi fenntartással, de elhisszük, hogy a nyúl hozza a húsvéti tojásokat. De hogy van közben ideje arra, hogy félrelépjen egy fekete macskával, a szerelemből pedig hibrid állatkák szülessenek? – ez kicsit morbid.

Persze gyermekkorunkban elhiszünk minden marhaságot, a nyúlról, a télapóról, az óriásokról, meg az emberiséget megmentő szuper lényekről, azonban már nem vagyunk gyerekek.

Maradjunk abban, hogy a fekete párduc egy veszélyes ragadozó állat, amely el tudja fogni és meg tudja gyilkolni akár a disznót, tehenet, akár az embert.

Ennek tudatában éljünk tovább a hétköznapokban, és ne annak a tudatában, hogy nyuca szaladgál erdőn-mezőn!

hellovidek nyomán,

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...