-1.7 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Nem hiszed el, miért került rács mögé a Viszkis!

Dátum:

Megosztás:

Ezúttal önként választotta a börtönt, de a való életben átélt, nem túl kellemes emlékeit próbálta felidézni.

Ambrus Attila, a legismertebb magyar bankrabló a napokban kipróbálhatta ki az egyik szabadulószobát két barátjával, és bár a való életben 1999-ben a BRFK Gyorskocsi utcai fogdájából meg tudott lógni, a játékból kialakított börtöncella kifogott rajta.„Nagyon ötletes és modern ez a szoba, kifejezetten tetszett a játék és a szabadulással járó kihívás is. Ha lenne itt benn két hónapunk, akkor elvben a feladatok nélkül is meg lehetne oldani a szökést” – mesélt a Borsnak frissen szerzett élményeiről Ambrus, aki a való életben átélt emlékeit is próbálta felidézni, amikor rázárták a cella rácsait.

„Ez nem úgy működik, hogy tíz perc alatt megszöksz valahonnan. Nekem egy hónapom volt megtervezni, hogy meglépjek a Gyorskocsi utcából, ahonnan száz év alatt senki nem szökött meg. Én akkor egy biztonsági hibát használtam ki: abban az időben még kevés rendőr dolgozott ott, rossz volt a technika, illetve rengeteg holtpontja volt a biztonsági kame­ráknak, amiket egy hónap alatt ki tudtam figyelni.”

Hozzátette ugyanakkor, hogy még egyszer nem szeretne rácsok mögé kerülni. Elkerüli a bajt, mert felelősséggel tartozik a feleségéért és a kislányáért is.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....