-2.5 C
Budapest
2023. január. 29. vasárnap

Nem hiszed el, miért került rács mögé a Viszkis!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ezúttal önként választotta a börtönt, de a való életben átélt, nem túl kellemes emlékeit próbálta felidézni.

Ambrus Attila, a legismertebb magyar bankrabló a napokban kipróbálhatta ki az egyik szabadulószobát két barátjával, és bár a való életben 1999-ben a BRFK Gyorskocsi utcai fogdájából meg tudott lógni, a játékból kialakított börtöncella kifogott rajta.“Nagyon ötletes és modern ez a szoba, kifejezetten tetszett a játék és a szabadulással járó kihívás is. Ha lenne itt benn két hónapunk, akkor elvben a feladatok nélkül is meg lehetne oldani a szökést” – mesélt a Borsnak frissen szerzett élményeiről Ambrus, aki a való életben átélt emlékeit is próbálta felidézni, amikor rázárták a cella rácsait.

“Ez nem úgy működik, hogy tíz perc alatt megszöksz valahonnan. Nekem egy hónapom volt megtervezni, hogy meglépjek a Gyorskocsi utcából, ahonnan száz év alatt senki nem szökött meg. Én akkor egy biztonsági hibát használtam ki: abban az időben még kevés rendőr dolgozott ott, rossz volt a technika, illetve rengeteg holtpontja volt a biztonsági kame­ráknak, amiket egy hónap alatt ki tudtam figyelni.”

Hozzátette ugyanakkor, hogy még egyszer nem szeretne rácsok mögé kerülni. Elkerüli a bajt, mert felelősséggel tartozik a feleségéért és a kislányáért is.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Avatar: A víz útja – videó

Az Avatar: A víz útja Magyarországon is rekordsiker - írja az orogo.hu Meghaladta a kétmilliárd forintot és ezzel újabb mérföldkövet...

Valentin-napi ötletek – képek

Valentin-napi ötletek, ötletes összeállítások az egyszerűtól a bonyolultig..   Képek: Pinterest Hirmagazin.eu

Tragédia! 40 utas égett halálra – videó

Gyorshajtó sofőr miatt halt meg negyven ember Pakisztánban. Túl gyorsan hajtott, emiatt megcsúszott és egy híd pillérének csapódott a...

Több ezren rekedtek a hó fogságában – videó

Több ezer ember rekedt az autójában a hatalmas hóviharban Romániában. Voltak, akik 14 órán át várták, hogy kimentsék őket...