Hirmagazin.eu
Főoldal » Nem fognak európai polgárokká válni a bevándorlók
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nem fognak európai polgárokká válni a bevándorlók

A szakértő szerint a bevándorlókat nem a társadalom taszítja ki, hanem egyszerűen a saját életmódjukat követik, függetlenül attól, hogy egy másik kultúrába érkeztek.

Nyugat-Európában az elmúlt évtizedekben „kialakult egy olyan trend, amit a no-go zónák világának nevezünk” – jelentette ki Földi László biztonságpolitikai szakértő, a polgári hírszerzés egykori műveleti igazgatója az M1 Ma este című műsorában.

Saját identitásukat őrzik meg

Szerinte ezeket az embereket nem a társadalom taszítja ki, hanem egyszerűen a saját életmódjukat követik, függetlenül attól, hogy egy másik kultúrába érkeztek.

Mint mondta, az illegális bevándorlók vezérelvei között többek között megjelennek az iszlám erkölcsi és morális nézetei, és

nem hajlandóak elfogadni az adott ország törvényi és alkotmányos feltételeit.

Szerinte a bevándorlók nem fognak európai polgárokká válni, megőrzik azt az identitásukat, amelyből valaha érkeztek.

A svájci megoldás lenne a példa? 

Földi László arról is beszélt, hogy napjainkban a bevándorlók eleve törvénytelenül érkeznek, így felvetődik a kérdés, hogyan várható el egy ilyen személytől, hogy később betartsa az adott ország törvényeit. Hozzátette, Európába ugyanakkor be lehet jönni és le lehet telepedni, de csak bizonyos törvények és szabályok betartásával.

Szerinte ezt jelenleg Svájcban oldották meg a legegyszerűbb módon. Ha valamilyen migrációs hátterű személy bűnöző életmódot folytat, akkor kiutasítják. De ez a sors vár azokra is, akik évek eltelte után sem integrálódtak, vagy ha kiderül, hogy valamilyen terrorszervezettel állnak kapcsolatban.

A család meghatározó szerepet tölt be

Úgy véli, ha valaki terrorcselekményt követ el, nemcsak az elkövetőt, hanem

az egész családját ki kellene utasítani az országból.

Ezekben a kultúrákban ugyanis a családi háttér és családi erőtér meghatározó szerepet játszik. Szerinte olyan nincs, hogy valaki dzsihadista lesz, és erről a családja nem tud. Lehet, hogy a családtagok nem értenek egyet ezekkel a nézetekkel, de akkor is ahhoz a személyhez tartoznak, aki ilyet elkövet – magyarázta.

Polgárháborús helyzet is kialakulhat

Földi László arról is beszélt: napjainkban „elképesztő mennyiségű pénzeket” költenek a migránsok ellátására, akik még dolgozni sem tudnak, hiszen nem beszélik az adott ország nyelvét. Úgy fogalmazott: „válságos ez a fogyasztás-növelő bevándorlás-invázió Európa ellen, ugyanis súlyos stratégiai következménye van, hiszen akár polgárháborús helyzetbe is zuhanhat a térség, ha a hatóságok nem tudják megvédeni a többség érdekeit”.

szerző: hirado.hu
forrás: M1

Hasonló hírek

Lezuhant egy szúnyogirtó repülőgép Győr közelében

Edit

Bréking! Elfogták a Kőbányán meggyilkolt lány feltételezett gyilkosát

Mazsi

Nőként és anyaként is megalázták Varga Juditot, feljelentést tesz – részletek..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected]magazin.eu.

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....