15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Nem csűrjük-csavarjuk a szót.. Itt van, mit mondott előtte és mit mond most a Karácsony Gergely! – videók

Dátum:

Megosztás:

Nem mondjuk azt, hogy itt vagy ott, ez meg az volt, mert sehol sem Magyarország..

Az számít, ami itt van.

…. És nézzük Karácsony Gergely korábbi nyilatkozatait, amit a 888.hu közölt le, és a mai ripotját, amit az Index készített vele:

1.
Semmiképpen se kerüljön sor határ menti kerítés építésére. Az új vasfüggöny megépítése ugyanis nyolcszor annyiba kerülne, mint amennyit Magyarország egy év alatt összesen költ menekültügyre„

– nyilatkozta Karácsony még 2015-ben, a migrációs válság idején.

Emlékezetes, hogy pártja, a már akkor is nulla százalékot számláló Párbeszéd Magyarországért közleményben üres laktanyákat nyitott volna meg a bevándorlóknak, de volt olyan előterjesztésük is a XIV. kerületben, amely alapján önkormányzati lakásokat utaltak volna ki a migránsok számára.

2.
A faszért hagytam magam rábeszélni erre.”

Ezt a leplezetlen őszinteséget Karácsony Gergelynek még az országgyűlési választások idején sikerült produkálnia a miniszterelnök-jelöltségéről.

3.
Földi-Kovács Andrea: „Nem nácizmus Ön szerint zsidó képviselőket listázni?”
Karácsony Gergely: „Nem.”
—————————————–

Ez az interjú idén februárban készült.  A Hír TV műsorában Földi-Kovács Andrea próbálta „faggatni” Karácsony Gergelyt, azonban nem mentünk vele semmire, csak azt tudtuk meg, amit a saját ellenzéki lapja, a Mérce és a Balra át azóta megírt róla – nagyon óvatosan fogalmazunk, hogy ne bántsunk meg senkit se:

Az adott feladatot, amit rábíznak, nem a kellő körültekintéssel, nem a jó gazda gondosságával, és szakmai tapasztalat hiányában, nem szakmai felkészültséggel végzi el, mint ahogy erről a zuglói ténykedése alapján meg tudtuk ítélni.

—————————————–  Hirmagazin.eu

4.
Én konkrétan az észak-pesti fejlesztésekről beszélek. Az egész csepeli fejlesztés a Galvani-híddal…„

Újabb gyönyörű momentuma Karácsonynak. A politikust a Pesti Srácok egy rögtönzött ”Ki mit tud Budapestről„ kérdésre kapta el még idén márciusban, amelynek keretén belül gyakorlatilag Karácsony azt hitte, Csepel Észak-Pesten van. „A budapestiek jelöltje.”

4+1.
A Nemzeti Múzeum épülete egy olyan brutális épület egy park közepén, amit nagyon nagy őrültségnek gondolom ezt a projektet.

Karácsony Gergelynek nemcsak egy egész kerületet, de Budapest egyik ikonikus épületét sem sikerült belőnie a térképre, egészen konkrétan azt hitte, hogy a Nemzeti Múzeum a Városligetben van. Azért valljuk be: nem kell ahhoz fővárosinak lenni, hogy az embernek legalább sejtése legyen arról, hogy hol is van a Nemzeti Múzeum, Karácsonynak viszont ez sem ment.

5.
Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak.”

Nem hiányozhat erről a listáról természetesen Karácsony Gergely őszödi beszéde. Ebben többek között arról beszél, hogy az a veszély nem fenyeget, hogy az ellenzéki moslékkoalíció jelöltje, Gy. Németh Erzsébet megnyeri a XVII. kerületet. Majd arról beszél, hogy Zugló – amennyiben ellenzéki polgármestere lesz – azért járna jól Horváth Csabával, mert a zuglói szocialisták szabad rablását csak egy erős szocialista politikus tudná kordában tartani. A felvételen arról is beszél, hogy az MSZP zuglói elnöke, Tóth Csaba többször megfenyegette Karácsonyt és családját.

Az ominózus, un. öszödi beszéd:

https://streamable.com/4e5td

A beszéd utóélete igen látványos volt, először Karácsony arról beszélt, hogy magánbeszélgetésről van szó, utána már a Párbeszéd politikusai arról beszéltek, hogy az elnökségi ülésükről származik a felvétel.

——————————————

Hát ennyi az (egy-két gondolat), amit korábban mondott, és nézzük meg azt a leglényegesebbet, az interjút, mit mondott, miután főpolgármester lett!

https://www.facebook.com/Indexhu/videos/2428839154070536/

Videók: 888.hu és Index

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...