8.9 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőBulvárNem csoda, ha olykor egyedül érzi magát Várkonyi Andrea

Nem csoda, ha olykor egyedül érzi magát Várkonyi Andrea

Nagyot fordult Várkonyi Andrea élete, mióta összejött az ország egyik legbefolyásosabb üzletemberével.

Erről Te sem maradhatsz le!

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc már több mint fél éve házasok, és azt hallani, hogy nagyon boldogok együtt.

De az egykori műsorvezető sokkal elszigeteltebb, mint korábban, és nagy kérdés, hogyan éli ezt meg lelkileg, és nem fog-e ez hosszabb távon a kapcsolatuk rovására menni.

Ezért megkerestük Marcus mágust, aki születési idejük alapján nézte meg házasságuk jövőjét.

Marcus mágus - fotó: Ringier Archívum

MARCUS MÁGUS – FOTÓ: RINGIER ARCHÍVUM

Erről Te sem maradhatsz le!

– Ahogy mondani szokták: Andrea mindent, meg még annál is többet megkap Lőrinctől – elemzi a kártyákat a jós és a rontásszakértő. – Elhalmozza mindennel, de a nő lelkileg mégis nehezen viseli, hogy egy fal választja el azoktól az emberektől, akik korábban körülvették, és ezt a falat a saját védelmében nem szabad leengednie. Emiatt olykor egyedül érezheti magát. Andrea el tudja dönteni, kit engedhet közel magához, de állandóan figyelnie kell, kinek mit mondhat, és ki miért közeledik felé. Vannak ellenségeik és van egy olyan ember is az üzleti szférából, aki szövevényes módon próbál a közelükbe férkőzni, ezért mindig észnél kell lenniük. Mostanában egy kicsit kevesebb minőségi időt tudnak egymással tölteni bizonyos átszervezések, új üzleti tervek miatt, de Andrea mindenben partner, támogatja a férjét. Házasságukban lesznek nehéz időszakok, de ezt ők nagyon jól tudják kezelni. Nem várják meg, hogy összecsapjanak fejük felett a hullámok, ha túl sok a stressz, a munka, megállnak egy kicsit és külföldre utaznak pihenni. A lapok azt mutatják, hogy együtt fognak maradni, mert nagyon jól kommunikálnak egymással, és meg tudják beszélni a problémáikat is.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ha két út találkozik…

– Ez egy stabil alapokon nyugvó, higgadt kapcsolat. Látszik, hogy mindketten nagyon megfontolt, erős személyiségek, és mindkettőjük mögött hatalmas út van, amit bejártak. Amikor két ilyen út találkozik, abból egy nagyon erős csapat lesz – és ez ő esetükben is így megtörtént. Ők az élet minden területén partnerei egymásnak. Andrea eddigi élettapasztalata, nagyon jó emberismerete és határozott személyisége jó segítségként tud szolgálni Lőrincnek az üzleti dolgaiban is. És a férfi ad is a szavára.

blikkruzs

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem