13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Nem büntetik meg a férfit, aki a kocsiból akart elrabolni egy 15 hónapos gyereket Szigetszentmiklóson

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Benyúlt egy négygyermekes család autójába, és megrángatta az ott ülő, 15 hónapos kisfiút egy 26 éves férfi Szigetszentmiklóson. A Bors úgy tudja, hogy a férfi elmeállapota miatt nem büntethető.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a kocsiból akarták elrabolni egy Szigetszentmiklóson élő család egyik gyermekét. A család éppen az apát kísérte el egy címre, hogy az autószerelőként dolgozó férfi egy ügyfele kocsijának leolvassa a hibakódját.

Miközben Sándor a munkáját végezte, az autójukban maradó családja kiabálására lett figyelmes.

Felesége, Ivett az eset után a Facebookon fordult a nyilvánosság felé, hogy mindenkit arra ösztökéljen: vigyázzon a gyermekére, nehogy velük is hasonló történjen.

A gyerekekkel az autóban ültünk, amikor váratlanul odasétált egy látszólag beteg férfi, és behajolt hozzánk az ablakon. Megpróbálta kirángatni a kezeim közül a 15 hónapos kisfiamat. Szerencsére a férjem el tudta zavarni az illetőt, aki bemenekült egy házba– írta a családanya.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Illusztráció. FORRÁS: IMAGE SOURCE VIA AFP/© IMAGE SOURCE, ALL RIGHTS RESERVED./HESHPHOTO

A család feljelentést tett a rendőrségen.

A Bors megtudta,A 26 ÉVES FÉRFI SÚLYOS SZEMÉLYISÉGZAVARBAN ÉS ELMEBETEGSÉGBEN SZENVED, EBBŐL KIFOLYÓLAG NEM BÜNTETHETŐ.

“Személyi szabadság megsértésének kísérlete miatt nyomoz a rendőrség. Vizsgálják az eset körülményeit”

– közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirmagazin.eu: Diliházba az ilyennel!, Jajj, bocsánat, szebben fogalmazunk: Legalább 5-6 évre szóló beutalót neki az elmegyógyintézetbe, a többi 20 évet összeszedi ott!

origo nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...