Home Szabadidő Bulvár Nem akármilyen hír jött a börtönből, Galambos Lajossal kapcsolatban..

Nem akármilyen hír jött a börtönből, Galambos Lajossal kapcsolatban..

0
www.tiktok.com

Nemrég érkezett a hír!

Galambos Lajos tavaly áprilisban kezdte meg az áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen kiszabott 3 év 6 havi börtönbüntetése letöltését, de a különböző kedvezmények figyelembe vételével végül feltehetően csak 14 hónapot kell zárt intézetben töltenie. Így Lajcsi már számolja a napokat, már nagyon várja, hogy újra mocsai birtoka levegőjét szívhassa a baracskai börtöné helyett. Azt hallani, hogy jobban van, és végre újra tud mosolyogni is. Állapotáról és szabadulása időpontjáról ügyvédjét kérdezte a Kiskegyed.

– Valóban, pszichésen jobban van az ügyfelem, hiszen bizakodva várja a szabadulását, és ez kihat mindenre – kezdi dr. Csontos Zsolt. – A fizikai állapota sem romlik már, állandósult, így továbbra is a börtön egészségügyi részlegén van, folyamatos orvosi ellenőrzés alatt. És szerencsére beállt a súlya, már nem fogy tovább. Sokkal jobb kedve van, beszédesebb, de étvágya továbbra sincs, mert azzal is tisztában van, hogy ő már sajnos egész életében állandó orvosi kezelésre fog szorulni.

Pontosan nem lehet tudni, hogy melyik nap engedik ki, de számításaim szerint ez júliusra várható. Még nem kérelmeztük a szabadulását, május környékén lesz aktuális ennek a hivatalos, írásbeli kezdeményezése, és aztán majd a bíróság fogja meghozni a döntést, hogy mikor helyezhető reintegrációs őrizetbe ügyfelem. Ami azt jelenti, hogy a büntetés-végrehajtási bíró kijelöli a fogvatartott lakóhelyéül szolgáló ingatlant, és a szükséges magatartási szabályokat is meghatározza. Egy elektronikus nyomkövetővel („lábbilinccsel”) folyamatosan ellenőrzik a mozgását. De végre együtt lehet a gyerekeivel, szabadon telefonálhat, és meghatározott időben elhagyhatja az otthonát is. Már csak ettől a gondolattól is erőre kap.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Kép: GALAMBOS LAJCSI – FOTÓ: BLIKK/POZSONYI ZITA;
Cikk: Blikkruzs.hu;

Forrás

#lajcsi#galamboslajos#bv#baracska#börtön#jóhír#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás