26.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Nem akarjuk támogatni a népességcserét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A ma­gyar kor­mány­nak az az ál­lás­pontja, hogy a mig­rá­ció ve­szé­lyes, és meg kell ál­lí­tani – mondta a Kül­gaz­da­sági és Kül­ügy­mi­nisz­té­rium tá­jé­koz­ta­tá­sért és Ma­gyar­or­szág nem­zet­közi meg­je­le­ní­té­séért fe­le­lős ál­lam­tit­kára csü­tör­tök reg­gel az M1 ak­tu­á­lis csa­tor­nán az ENSZ mig­rá­ciós cso­mag­já­val össze­füg­gés­ben.

Menczer Tamás elmondta, van egy másik álláspont Brüsszelben és az ENSZ-ben, amely arról szól, hogy a migrációt meg kell szervezni, az ENSZ-ben elfogadott migrációs csomag címe is azt mutatja, hogy a “biztonságos, szervezett és rendszeres” migrációt akarják segíteni.

“Mi viszont nem tudjuk, és nem is akarjuk támogatni különböző országok és kontinensek népességének kicserélését”

Az államtitkár hozzátette, a csomag célja, hogy az illegális migrációt legalizálja, és bizonyos szempontból ez olyan, mintha a “betörők oldalára állnának” azokkal szemben, akiknek az otthonába betörtek.

Nem akarjuk támogatni a népességcserét

A csomag alapvető emberi joggá teszi a migrációt, a vándorlást, ami a kormány szerint nem alapvető emberi jog. Ha valaki bajban van, azon segíteni kell, de vagy a hazájában, vagy az első biztonságos ponton, országban, hogy a konfliktus lezárása utána újra hazatérhessen – közölte.

“Az nem alapvető emberi jog, hogy átballagnak a fél világon, biztonságos országok során, és kiválasztják, hogy hol szeretnének élni.

Ezzel szemben a mi álláspontunk szerint az egy alapvető emberi jog, az európai emberek alapvető emberi joga, hogy biztonságban élhessenek a saját hazájukban. Milyen jó lenne egyszer egy adventet anélkül megélni, hogy ártatlan európai embereket gyilkolnak meg karácsonyi vásárokban” – hangsúlyozta az államtitkár.

Nem akarjuk támogatni a népességcserét 1

Az elmúlt napok eseményeivel kapcsolatban Menczer Tamás a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kiemelte: a magyar emberek rendkívül bölcs döntést hoztak, amikor nem az ellenzéket bízták meg az ország vezetésével, hiszen ők a Parlamentben szirénával, síppal, ordibálva cirkuszolnak, úgy viselkednek, mint egy “túlmozgásos, mentális zavarokkal küzdő, durcás kisgyerekekből álló óvodáscsoport.”

Annál azonban, hogy durcásak a választási vereség miatt nagyobb baj, hogy az utcán agresszívek, és megtámadják a rendőröket.

“Hogyan gondolhatjuk, hogy megvédenék az országot azok, akik megtámadják a saját rendőreiket?”

Nem akarjuk támogatni a népességcserét 2

Menczer Tamás szerint az ellenzék mögött ott van a “legnagyobb mesélő, akihez képest Andersen a fasorban nincs”, Gyurcsány Ferenc, aki nem hagyja, hogy a tények összezavarják, nem érdekli, hogy az ő regnálása alatt 12,5 százalék volt a munkanélküliség, most pedig gyakorlatilag nincs, nem érdekli, hogy az ő idejében a rendőrök embereket nyomorítottak meg, szemeket lőttek ki, most viszont ez nincs így. Gyurcsány és tanítványai most zsebforradalmárként viselkednek, csak a forradalom érdeklődés hiányában elmaradt – mondta az államtitkár. (MTI)

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook