-1.1 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

Nehéz lesz az év vége minden csillagjegy számára! Rád mi vár 2019 végéig?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ha egy nehezebb döntés előtt állsz, vagy fordulóponthoz érkezett az életed, a csillagok is megmutathatják a helyes utat. Az alábbiakban megtudhatod, hogy mi vár rád még az év végéig. Érdemes felkészülni a jó, és rossz eseményekre egyaránt!

Kos

Az év hátralevő hónapjaiban sokkal erősebb leszel, mint eddig valaha. Úgy tűnik végre kezded megtalálni, hogy mi dolgod is van itt a Földön. Álmaid és terveid valóra válnak, kezd beérni az eddigi munkád gyümölcse. Sikerekben gazdag, kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Bika

Mentális vagy fizikai gyógyulásra, kiteljesedésre számíthatsz. Többé nem veszed már olyan nagyon a szívedre a dolgokat, képes leszel arra, hogy végre a saját életedet éld. Egy olyan életszakasz kezdődik számodra, amikor csak olyan dolgokat leszel hajlandó megtenni, ami boldogságot és elégedettséget okoz számodra. Eljött az idő, hogy végre magadra figyelj.

Ikrek

A következő három hónapod tele lesz érzelmekkel. Átvizsgálod azokat a történéseket, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtél, és most próbálod megoldani. Erőteljes lelki fejlődésen fogsz átmenni, sokkal határozottabb leszel, és valósággal kivirulsz. Kissé nehezen fogsz bánni a túláradó érzelmeiddel, de mint mindent, ezt is megoldod valahogy.

Rák

Arra törekszel, hogy megértsd, mi mozgatja a háttérben a történéseket, egy kicsit jobban beleásod magad az Univerzum működésébe. Ez arra is segítségedre lesz, hogy olyan tulajdonságaidat fedezd fel, amikről eddig nem is tudtál. Itt az ideje, hogy lezárd az ártó kapcsolataidat, és felfedezd az új éned, az új életed.

Oroszlán

Ha nem hallgatsz a szívedre, és a megérzéseidre az év végén kisebb betegségekkel kell szembenézned. Hidd el végre, hogy az intuíciós megérzéseid nagyon jól működnek, csak figyelned kell rájuk. Hallgass a belső hangodra, és akkor sokkal könnyebb lesz az életed. Járj felemelt fejjel, mosolyogj, és tárd ki a szíved nap mint nap, meglátod az egész életed meg fog változni.

Szűz

Az az érzésed, mintha csapdába ejtettek volna, lehet ez egy ártó kapcsolat, vagy akár egy rossz, beidegződött szokás is akár. Úgy érzed, mintha börtönben lennél, és meg akarsz szabadulni valamitől! Nem szokásod a panaszkodás, inkább gyorsan megkeresed a megoldást. Hajlandó vagy bármilyen erőfeszítést megtenni azért, hogy nyugodtabb szívvel élhess.

Mérleg

Egy kicsit jobban átgondolod az eddigi életed, mérlegelsz, és igyekszel megszabadulni a rossz kapcsolataidtól. Mentálisan egy kicsit kifáradsz az év utolsó felére, mivel nem csak a magánéletedben, de a munkahelyeden is számos problémát kell megoldanod. Készülj fel, mert valami jó hírt fogsz kapni a munkahelyeden.

Skorpió

Az év utolsó hónapjaiban egy nagyon világos kép fog kirajzolódni előtted arról, hogy kik azok a személyek, akikkel továbbra is érdemes kapcsolatot fenntartanod. Dönts szabad akaratod szerint, viszont előbb tedd a szívedre a kezed!

Nyilas

Nagy változások következnek az életedben, amelyeket persze önként hajtasz végre. Most megkapod hozzá a szükséges energiát, ezért a lehető legjobb, új életet alakíthatod ki magad számára. Ha a szíveddel, és nem az értelmeddel döntesz, akkor nem hibázhatsz!

Bak

Úgy érzed, hogy egy kicsit el kell vonulnod a világ szeme elől. Szükséged van arra, hogy egyedül lehess, és nyugodtan át tudd gondolni a dolgokat. Ez a kis regenerálódás jót fog tenni neked, hiszen megújult energiákkal fogsz neki az új évnek.

Vízöntő

Az év utolsó három hónapja arra fog kényszeríteni, hogy cselekedj. Többé nem hanyagolhatod a dolgokat, itt az ideje, hogy kezedbe vedd az életed. Valami új, izgalmas dologra van szükséged, ahhoz, hogy végre megint teljes értékű embernek érezhesd magad.

Halak

Végre tisztán kezded látni a dolgokat, így azok is felszínre bukkannak az életedben, amiket eddig figyelmen kívül hagytál. Rá fogsz jönni, hogy minden kis történés azért van az életedben, hogy tanulj, és fejlődj. A dolgokat pedig nem te irányítod, hanem mindennek egy előre elrendelt létezése van.

tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...