Nehéz döntés volt, de meghozta: Visszavonul a „Holtak Királynője”

Dátum:

Súlyos döntést hozott Kiss Kató halottlátó Berki Krisztián halála után: „Meg kellett hoznom ezt a döntést”

„Biztos vagyok benne, hogy a sok bántásnak is szerepe volt abban, hogy kórházba kerültem.”

Berki halála után Hajdú Péternek adott át egy üzenetet, amit szerinte neki szánt az elhunyt celeb.

„Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat”

– szólt az üzenet.

Sokan viszont még mindig nagyon szkeptikusan álltak a témához, és a műsor után rengeteg támadás érte Katót. Néhány nappal ezelőtt egy falunapon rosszul lett és mentővel kórházba szállították.

– Sztrókom volt és még mindig olyan magas a vérnyomásom, hogy nem tudják levinni az orvosok. Tudom, ez kísértetiesen hangzik főleg a Berki Krisztiánnal történtek után

– kezdte a Blikknek Kató, aki azt is elárulta, a kórházban átértékelte az egész életét és súlyos döntésre szánta el magát.

– Biztos vagyok benne, hogy a sok bántásnak is szerepe volt abban, hogy kórházba kerültem. Mindig is segíteni akartam az embereken és abban is biztos vagyok, hogy ennek a jövőben is megtalálom majd a módját, de most egy kicsit a saját testi- és lelki egészségemre kell koncentrálnom, ezért a visszavonulás mellett döntöttem. Büszke vagyok arra, hogy Királynő lehettem, sokan ugyanis úgy szólítottak, hogy a „Holtak Királynője”. Az ok nélküli bántást azonban nagyon nehezen viselem, és mivel csak úgy tudok segíteni másokon, ha a saját egészségem megőrzöm, meg kellett hoznom ezt a döntést

– fejtette ki a lapnak.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

weblap4u banner

Népszerű

További hasonló
Related

Megsúgjuk, ez a 3 csillagjegy váratlan pénzt kap ősszel

Vénusz, a pénz bolygója előre indult, ami előrelépést, változást...

Napi horoszkóp

Mit mondnak mára a csillagok? ... Napi horoszkóp mindenkinek! KOS III....

A párkapcsolat soha nem egyszerű

A párkapcsolat soha nem egyszerű A párkapcsolat mindenki számára ad...

Erre a csillagjegyre ma sorsfordító találkozás vár

Segítséget kap a Kos, rámenős lesz a Skorpió és...