15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Négy trend az óradivatban, amire figyelni kell 2022-ben

Dátum:

Megosztás:

A divat folyamatosan változik, alakul, ugyanakkor mindig akadnak újra és újra felbukkanó trendek, amik hogyhogy nem a régmúltat, a tradíciókat idézik.

Persze a köntös kicsit mindig más, szóval ez az a hullámzás, ami kétségtelenül megunhatatlan, és amit jó ötlet szemmel tartani. Mert az biztos, hogy könnyen egyéniségre szabhatóak az egyes momentumok. Hiszen a divat valójában építőkockákból épül fel, részletekből, amik végül kerek egészet alkotnak.

Dobpergés, íme, az idei év órasztárjai!

Az Órazóna.hu prezentálja a 2022-es esztendő időjelző-celebjeit. Azokat a fazonokat, azokat az irányzatokat, amik milliók rajongására tartanak számot. Amiket megéri ismerni, sőt amikkel a lehető legjobb élni! Mert izgalmasak, színesek és vérpezsdítőek! Függetlenül attól persze, hogy ajándékozásról, vagy ön-meglepetésről van szó.

Az már rég köztudott tény, hogy az órák szerepe sokkalta több a pontos idő kijelzésénél. Olyan erőteljes kisugárzással rendelkeznek, hogy egy az egyben hozzájárulhatnak viselőik megjelenéséhez.

Ezen a ponton jön be a képbe az első vonulat: az elegancia és a letisztultság ellenállhatatlan duója. A letisztult vonalak, az egyszerű számlapok mindazoknak tökéletesek, akik minden alkalomhoz, s öltözethez ideális időmutatót keresnek. A Naviforce klasszikus szőtt szíjas férfi karóra kitűnő példa erre, vagy hogy a hölgyek se maradjanak vonzó ajánlat nélkül, a Shengke letisztult csajos rózsaszín szíjas női karóra is figyelmet kér magának ebben a szekcióban – megjegyezzük joggal.

Mondtuk már, hogy 2022 a sokszínűség éve?

A guruk előre megjósolták, hogy az idei esztendőben a színeké lesz a főszerep. Nem tévedtek! Erre a színes számlapok is rárímelnek. A kék, zöld, pasztell árnyalatokban tündöklő variációk extrán keresettek. A Shengke letisztult szürke bőr szíjas női karóra kitűnő választás mindazoknak, akik ezt a fajta sokoldalúságot az egyszerűen nagyszerű megjelenéssel kombinálva kívánják a csuklójukra csatolni.

Az aranyon túl is van élet?

Igen! Nagyon úgy néz ki, hogy függetlenül attól, hogy számlapról, tokról vagy komplett szerkezetről van szó, a rosé gold, mint színárnyalat felülmúlhatatlan népszerűségnek örvend a nők körében. Persze ez valahol nem meglepő, mert letisztult eleganciája egyszerűen vonzó és ellenállhatatlan. Akárcsak a Shengke modern letisztult rosé gold színű női karóra.

De hogy a férfiak se maradjanak ki a jóból, így a gyártók egyre furfangosabb módon csempészik bele ezt az árnyalatot az erősebbik nem tagjainak szánt órák például tokozásába, ahogy azt a Benyar divatos elegáns bőrszíjas férfi karóra is bizonyítja.

A megszokott már unalmas, itt az ideje a szokatlanságnak?

Nagyon úgy néz ki igen, hogy minden, ami szokatlan az arat. Sikert, elismerést és csillogást. Még jó, hogy a szokatlan tokformák a különlegesség, a figyelem felkeltés netovábbjai! Négyzet, téglalap, hajlított oldalakkal rendelkező vagy sokszögű modellek is egy valamire várnak: hordásra, meg persze rajongásra! A Megir trendi szögletes fekete szíjas férfi karóra hűen statuálja mindezt, akárcsak a Sanda fekete szíjas érintőkijelzős unisex karóra.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Rövidesen tisztázódhat egy fontos dolog a kegyelmi ügy kapcsán

Hamarosan lezárul a vizsgálat, mely azt hivatott kideríteni, hogyan kerülhetett bele a Kúriai Döntések című folyóiratba a kegyelmi...

Rémálom Piliscséven: buszsofőr manőverezett a sínen, amikor jött a vonat – videó

A sorompót is letörő sofőrnek nagy szerencséje volt, mert még pont át tudott hajtani az állomásra érkező vonat...

Végre egy nagyon jó hír a Windows 11-et használóknak

A frissítéseknél jön a könnyítés. Már teszteli a Microsoft a Windows 11 várhatóan idén ősszel befutó 24H2 főverziójában érkező...