6.4 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Négy hónap után találta meg az eltűnt fiát Andrea – A Blikk cikke után szóltak Zoltánnak, hogy keresi a fél ország

Dátum:

Megosztás:

Már a legrosszabbra is felkészült Mezősi Andrea, miután több mint négy hónapja nem látta kámforrá vált gyermekét. Korábban rendszeresen beszéltek egymással, de a 29 éves férfi tavaly szeptemberben egyik napról a másikra felszívódott.

Török Zoltán rejtélyes ügyéről a Blikkben már olvashattak: először novemberben írtuk róla, hogy gyerekként a tűzoltók éppen a lába elé dobták édesapja összeégett holttestét, a múlt héten pedig már arról számoltunk be, hogy az édesanyja kétségbeesésében a rendőrség ismeretlen holttestekről vezetett listáján is keresi fiát. Sőt, még egy halottlátó is azt üzente neki, hogy a gyermeke nincs életben, a maradványait pedig a Dunában kell keresni. Mindennek tudatában talán éppen Andrea számára volt a legnagyobb meglepetés, amikor a cikkünk megjelenése után két nappal, a múlt hét közepén váratlanul megcsörrent a telefonja.

– Szerda este éppen a konyhában ültem és böngésztem a telefonomon, hogy érkezik-e valami hír a fiamról. A következő pillanatban pedig megcsörrent a mobilom. Zoltán hívott a Facebookon keresztül. Majdnem elhajítottam a készüléket, madarat lehetett volna fogatni velem örömömben. Csak ordítottam, hogy a kisfiam hív – mesélte lapunknak az 52 éves nő.

„Anya, nyugodjál meg, semmi bajom” – mondta Zoltán, miután az édesanyja felvette a telefont. Szavai nyugodtak voltak, mintha nem is a fél ország és a rendőrség kereste volna az elmúlt hónapokban. Kiderült: miután a fiatalembert kiengedték a börtönből, ahova azért zárták néhány napra, mert nem tudta kifizetni a bírságot, amit a maszkhasználat hiánya miatt kapott, Budapestre utazott, ahol összeismerkedett egy erdélyi sráccal, aki munkát és szállást ajánlott neki. Szeptember eleje óta Csepelen élt, mit sem tudva arról, hogy rengetegen aggódnak érte.

06 o eltűnt Török Zöltán2-ZSP Zoltán azóta munkát talált, és Csepelen élt 4 hónapja /Fotó: Zsolnai Péter

– Telefon nem volt nála, így nem is értesült arról a felhajtásról, ami kialakult. Végül a Blikk második cikke után többen is szóltak neki, ő pedig végre belépett a közösségi oldalára, ahol meglátta, hogy keresik – magyarázta Andrea. A család Oroszlányból azonnal felutazott Zoltánhoz a fővárosba. Megbeszélték, ezentúl a segítőjével együtt elszegődnek Zoltán szüleinek vállalkozásba, így mostantól együtt fognak dolgozni a szakmában.

– A nagy felhajtáson egyébként csak nevetett, és azt mondta, máskor is el fog tűnni, hogy ennyien szeressék. Óriási kő esett le a szívemről, hogy előkerült. Vettünk neki egy telefont és megbeszéltük, többé sohasem engedjük el egymás kezét.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Zsolnai Péter

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ennyi volt az elektromos rollereknek? Párizsban már fontolgatják, hogy kitiltják őket a városból – Menjenek vagy maradjanak? Szavazz!

Az elektromos rollerek megosztó járművek: sokan imádják, de nem kicsi az a tábor sem, amelynek a tagjai rossz...

„Hazug g*ci vagy!” – óriási veszekedés kerekedett abból, hogy VV Reni hány férfival feküdt le..

Csupán két éjszakát töltöttek a luxus helyszínen a ValóVilág idei versenyzői, akik közül többen már az első éjszaka...

FAO: Nem drágult a globális élelmiszerkosár novemberben

A FAO élelmiszer-alapanyag árindexe csupán 0,3%-kal haladja meg a tavalyi értékét Róma, 2022. december 2. – Jórészt mozdulatlan maradt a...

Mariupol ostromának túlélője: Ukrajna megtörhetetlen!

Katyerina Poliscsuk anno operaénekesnőnek készült, ám akkor aligha gondolta volna, hogy eljön a napja, amikor egy lebombázott acélműben...