24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Ne dobd ki a dióhéjat! Inkább szőrteleníts vele!

Dátum:

Megosztás:

Unod már az ál­landó epi­lá­lást, gyan­tá­zást és a bo­rot­vá­lást? Mu­ta­tunk egy job­bat! A mé­reg­drága lé­ze­res szőr­te­le­ní­tés­sel ve­tek­szik a dió­hé­jas orosz mód­szer. Rá­adá­sul sok­kal ol­csóbb, és ott­hon is el­vé­gez­he­ted.

Ha harcban állsz a szőrszálakkal, akkor alighanem már szinte mindent módszert kipróbáltál. Valószínűleg eszedbe jutott már a lézeres szőrtelenítés is mint végleges megoldás. De mielőtt egy vagyont költenél rá, még  próbáld ki ezt a régi orosz receptet!

Ne dobd ki a dió­hé­jat! In­kább szőr­te­le­níts vele!

(Fotó: 123RF)

A módszer végleges és időigényes, de gondolj bele, egy komplett lézeres szőrtelenítésre is sok alkalommal kell eljárnod, ráadásul egy rakás pénzt hagysz ott.

Ne dobd ki a dió­hé­jat! In­kább szőr­te­le­níts vele!

(Fotó: 123RF)

Végy 2-3 maréknyi dióhéjat, és égesd el teljesen. Fogd a keletkezett hamut, és keverd el annyi vízzel, hogy hígabb, de krémes állagú legyen. Hagyd 12 órán át állni, hogy kellőképpen kioldódjanak az anyagok a hamuból.

Áztass egy gézdarabot, vagy kozmetikai vattakorongokat a keletkezett lébe, és fedd le vele a szőrtelenítendő testrészt. Egy nap többször megismételheted a műveletet, a lényeg, hogy fél órán keresztül hagyd a bőrfelületen. Ezután öblítsd le!

Ne dobd ki a dió­hé­jat! In­kább szőr­te­le­níts vele! 2

(Fotó: 123RF)

– Azt fogod tapasztalni, hogy egy idő után egyre kevesebb szőrszál nő a kezelt testfelületen, és azok is egyre ritkábban. A kezeléseket addig ismételd, amíg el nem éred a teljes sikert. De a legtöbb esetben néhány hét alatt teljesen eltűnnek a szőrszálak. Végleg!

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...