11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Navalnij a börtönből üzent: egészséges vagyok, nem akarok öngyilkos lenni – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az orosz ellenzéki politikus elővigyázatosságból közölte: egészséges, és nem tervez öngyilkosságot elkövetni moszkvai börtönében.

A börtönben lévő Navalnij sietett közölni: makk egészséges, és öngyilkos sem kíván lenni/ Fotó:MTI/EPA

A börtönben lévő Navalnij sietett közölni:

makk egészséges, és öngyilkos sem kíván lenni/ Fotó:MTI/EPA

Óvatosan közlekedik a lépcsőn, vérnyomása akár egy űrhajósé, nem iszik égetett szeszt és nem eszik cukros süteményt, és a börtönablak rácsára sem tervezi felkötni magát Alekszej Navalnij (44), a legismertebb orosz ellenzéki politikus – írta a Telex Navalnij Instagram-bejegyzésére hivatkozva.

A Putyin-ellenes politikus azért érezte szükségét, hogy a fentieket tisztázza, mert oroszországi jelenléte egyre kellemetlenebb a hatalom számára: néhány nappal ezelőtt közel kétórás videóban számolt be arról, hogy az orosz elnök egy több milliárd dollárt érő titkos luxuspalotát épített fel a Fekete-tenger partjánál törvénytelen (korrupcióból származó) pénzekből.

Talán az életét sem alaptalanul félti, hiszen augusztusban ismeretlenek novicsok nevű katonai idegméreggel próbálták őt megmérgezni. Az „ismeretlenek” szó talán túlzás, hiszen a Németországba menekített Navalnij a Bellingcat nevű oknyomozó portál segítségével név szerint kiderítette, hogy az orosz biztonsági szolgálat, az FSZB mely ügynökei vettek részt az ellene irányuló műveletben. Egyiküket Navaélnij álnéven fel is hívta, aki el is mesélte neki a művelet egyes részleteit.

Mint a Telex írja, az erőszakos halál felvetésének lehetősége Navalnij részéről nem volt alaptalan, elvégre veszítette már életét előzetes letartóztatásban olyan ember, aki kellemetlen volt a Kremlnek – a legismertebb Szergej Magnyitszkij könyvvizsgáló volt, aki súlyos korrupcióval vádolta meg a Szövetségi Biztonsági Szolgálatot.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...