4.9 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

Naponta száznál is több ilyen eset van Franciaországban, ahol migráns támad meg lányt! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mindennapos az ilyen zaklatás és erőszak Franciaországban-nyilvánosságra hozták a videófelvételt

https://www.facebook.com/marie.laguerre/videos/10212151190357871/

Nyilvánosságra hozta a CCTV-videófelvételt a kávéház tulajdonosa, mert elmondása szerint már mindennapos, hogy Franciaországban nőket zaklatnak szexuálisan és ha védekeznek, vagy visszaszólnak, megverik őket.

Az eset Párizs 19.kerületében, a Boulevard de la Villette-en készült egy kávézónál, ahol jól látható, hogy a piros ruhás lány véletlenül keresztezi útját egy mondjuk úgy “nem szőke” férfinak, aki ‘piszkos megjegyzéseket’ szól be a lánynak, aki visszaszólt annyit, hogy “fogd be”.

Erre amint látható is, a férfi felkap egy hamutartót és azzal próbálja eltalálni a lányt, de mivel nem talál célba, inkább visszamegy és megüti, lekever neki egy ‘isteneset úgy izomból’. Mindezt fényes nappal és számos szemtanú ellenére sem zavartatva magát.

“Egyszer s mindenkorra véget kell vetni az efajta viselkedésnek. De ez a fajta zaklatás és erőszak sajnos mindennapos” – mondta el a tulajdonos. Ezért is hozta nyilvánossáégra a CCTV kamera felvételét.

“Én nem cukkoltam ezt az embert. Odajött és követett az utcán. Majd megütött…., mindezt tucatnyi szemtanú előtt.”

Az eset után kérte az ott dolgozókat, hogy segítsenek neki. A támadás után a szemtanúk segítségét és fellépését köszöni szépen. – mondta el a lány.

“It did not please this man. He came back and followed me to the street. He hit me… in front of dozens of witnesses,” she said. She praised bystanders for comforting her after the vicious incident: “After the attack the witnesses were a great support, thank you”.

Forrás: RT News

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este a két legromatikusabb James Bond film Daniel Craig főszereplésével! .. Nincs idő meghalni; Casino Royale; – videók

Daniel Wroughton Craig CMG (született: 1968. március 2.) angol színész, aki nemzetközi hírnévre tett szert James Bond titkos...

Íme egy holland kezdeményezés, amiből a budapestiek profitálnak

A zöld szemlélet megerősödése magával hozta a hangzatos szólamokat is. Ugyanakkor vannak olyan cégek, amelyek számos remek, valódi...

Ennyi magyar csajszit láttatok már Balin? – kép

Durva fotó: együtt vetkőzött le Dér Heni, Horváth Éva és Marton Adrienn Bikiniben gyűltek össze Balin. Horváth Éva egy ideje...

Ha nem hagynak neki más választást, Elon Musk saját mobillal állhat elő

Reméli azért, hogy erre nem lesz szükség. Meglepő kommentet írt a Twitteren a közösségi platform újdonsült tulajdonosa, Elon Musk....