23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap

Napi Sziget-események

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fokozott figyelmet fordít a közrend, közbiztonság fenntartására, a szórakozni vágyókra, a Sziget területére, valamint környékére. (2018. 08. 12., vasárnap,  Budapesti Rendőr-főkapitányság)

Az elmúlt 24 órában – 2018. augusztus 11-én 6 órától augusztus 12-én 6 óráig – a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai három holland és egy nigériai állampolgárral szemben intézkedtek kábítószer birtoklása miatt.

A fesztivál területén lévő bűnmegelőzési ponton a fesztiválozók tollaslabdázhatnak a részegséget szimuláló szemüvegben, kipróbálhatják a motor szimulátort, valamint tesztelhetik, hogy felismerik-e az egyes európai országok rendőr egyenruháit. A bűnmegelőzési pontnál délutánonként rendőr karaoke-t tartanak, ahol többek között Csordás Ákos rendőr őrmester várja az érdeklődőket.

Amennyiben valaki jogsértést észlel, vagy áldozattá válik, hívja a 112-es vagy a 107-es segélyhívó telefonszámot, illetve személyesen is bejelentést, feljelentést tehet a III. kerületi Rendőrkapitányságon (1036 Budapest, Tímár utca 9/a.), ahol a nap 24 órájában megerősített készenléti szolgálattal, panaszfelvételi pont működik.

 

Forrás: police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work