10.7 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Napi horoszkóp: a Mérleg learathatja a pénzfát, a Vízöntő belebetegszik a terhekbe, a Szűz munkahelyi előmenetelév gond lehet..

Dátum:

Megosztás:

Izgalmas nap vár a csillagjegyekre.

Napi horoszkóp 2023. február 26.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Ön minden tekintetben megbízható partner: az üzletben éppen úgy, mint a magánéletben. A mai napon a modora is kifogástalan: sikerül behúznia a méregfogait. Tárgyalásokra, rokoni, vagy egyéb találkozókra, szövetkezésre, csapatjátékra kitűnő nap ez. A Vénusz és a Jupiter kedvező energiáit kihasználva továbbléphet bizonyos magánéleti kérdésekben is. Ápolja a családi, rokoni kapcsolatait!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Nem törekedhet minden téren vezető szerepre: vagy a családjában, vagy a munkahelyén kell háttérszerepet vállalnia, különben az ön gerince is összeroppanhat a terhek alatt. Ha ön nő, akkor ez különösen igaz. A mai napon a szokásosnál is több pihenésre lehet szükség. A derék és hátfájás intő jel: ideje lenne kicsit leadnia a terheiből. Ha van rá lehetősége, menjen el úszni, lebegjen a vizekben!

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Rettentő nagy önbizalommal vág bele a mai napra tervezett dolgok véghezvitelébe, ne engedje, hogy kisebb akadályok eltérítsék a szándékaitól! Ami az ismerőseit illeti, hallgassa meg a véleményüket, de a magáé szerint járjon el! Akkor nem tehet szemrehányásokat. Ha házzal, családdal, lakóhellyel kapcsolatos gondjai vannak, a mai napon megértő fülekre találhat a panaszaival.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Ne vállaljon túl nagy kockázatot! Ön nagyon is meg van győződve a vélekedése helyességéről, de elképzelhető, hogy váratlan események miatt kényszerül felrúgni a számításait. Uralkodó bolygójának kedvezőtlen fényszöge a Merkúrral azt is jelzi, hogy nehéz ma racionálisan jó döntéseket hoznia, mert valamiben túlértékeli a lehetőségeit. Legyen mértéktartóbb!

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Eddig nagyon erősnek érezte magát, de ma úgy érzi, hogy a hullámok összecsapnak a feje felett. Ez valóban veszély, ha nem tud lemondani olyan dolgokról, melyek túl sok energiáját kötik le, de keveset teremnek. Jobban meg kellene bíznia a kapcsolataiban, és olyasmikbe vágnia a fejszéjét, amiben a barátai, kollégái, avagy a társa segíthetik. Ön nem az a tipikus magányos farkas típus.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Habár semmi hiba a szaktudásában vagy a jellemében, a munkahelyi előmenetelével mégis gondok lehetnek. Vannak ugyanis bizonyos előre nem látható körülmények. Ha túl sokat vállal, azzal pedig szétforgácsolja az energiáit. A mai napon, ha túlórázik, még ha az otthonában is teszi azt, már a végsőkig kifáraszthatja magát. Gondolja meg, megéri-e egészen lebetegítenie a testét?

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

A szerencse váratlanul köszönthet be az életébe a mai napon. Ez jelenthet anyagi, vagy erkölcsi elismerést egyaránt. A legjobb esetben persze mind a kettőt. A pénzügyi szerencsét persze olyan módon is megélheti, hogy nagyon kedvező áron jut bizonyos termékekhez, javakhoz, ingatlanhoz, ingósághoz. Mivel különösen kritikus önmagával szemben, ma jó döntéseket hozhat.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Úgy érzi, Fortuna istenasszony folyton csak a bolondját járatja önnel, de a mai napon végre az incselkedésen túlmutató dolog történhet. Készüljön fel: az események hamarosan felpörögnek. Minden jóra fordul, amit eddig rossznak, nehézségnek, hátránynak élt meg, hirtelen előnnyé, kihívássá, sorsfordító tényezővé válhat. Az utolsókból lesznek az elsők. Persze ezért tennie is kell…

A legfrissebb hírek itt!

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Nem védelmezheti ugyan minden körülmények között a saját vélt vagy valós igazságát. Ugyanakkor az sem megengedhető, ha mindenben igazat ad a kedvesének. Különösen akkor nem, ha ő már lemondott minden reményről. Táplálja benne ön! Energetikai szinten mindenképpen ön az erősebb, és a lelkierőt tekintve is. Kivéve, ha a társa is egy Nyilas. Egyéb esetekben az ön tüze táplálja a kapcsolatot.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Habár nehezére eshet beismerni, ha valamiben kudarcot vallott, úgy tenni, mintha semmi sem történt volna az igazi bolondság. A mai napon még jó lehetősége lesz, hogy korrigálja a döntéseit. Éljen vele! Igaz ez a magánéletét és a munkahelyi sikereit illetően is. Megeshet, hogy e kettő valami módon egybe is eshet önnél. Ha ezt felismeri, könnyebb lesz döntéseket hoznia is.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Szép dolog az önbizalom, de mégiscsak hiába hiszi azt, hogy ön mindent meg tud oldani egyedül. Ez sajnos nem így van. Ha túl sokat vállal, annak nemcsak, hogy kudarc lehet a vége, de az is, hogy a végén belebetegszik a hajtásba. Ha túl nagy változtatásra készül, akkor pedig támaszkodjon inkább a mások tapasztalataira, mintsem mindent a saját kárán akarjon megtanulni.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Olyan eseményeket élhet át a mai napon, melyek hatására jobban bízik a megérzéseiben. Be kell látnia, hogy bizonyos dolgokban inkább az intuíciójára és a szívére kell hallgatnia, nem az eszére. Egy kedves ember segíti. Leginkább a külföldiekben bízhat meg, de ha mégis hazai támogatásra számít, akkor jobban hihet egy magasan képzett, szellemi embernek.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...

Borzalmas tragédia: kiugrott egy férfi az ajkai kórház ablakán

A hatodik emeletről vetette ki magát az öngyilkos beteg.. Meghalt a férfi, aki kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről...