26.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Napi horoszkóp 2020. március 15. – Most helyesen kell cselekedned!

Dátum:

Megosztás:

A Rák ma szelektáljon a hírek között, a Nyilast elfoghatja a bizonytalanság. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Előfordulhat, hogy ma valamivel kapcsolatban, melyen már egy ideje dolgoztál, negatív változás áll be és emiatt késésre, esetleg pénzkiesésre kell számítanod. Ne azzal foglalkozz, mi veszett el, igyekezz cselekedni. Egy ilyen helyzet sok egyébre ad lehetőséget, alkalmat számodra. Csoportosítsd át az energiáidat!

Bika – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy olyan kötelezettségeket kell teljesítened, amelyek során új ismeretséget szerezhetsz, vagy régi emberekkel szorosabbra fűződik a kapcsolatod. Legyen bármilyen akadályozó tényező, vigyázz ezekre az értékes kapcsolatokra, hiszen ezek jelentik mindenki számára a legfontosabb tőkét az élete során.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma erős inspirációt érzel ahhoz, hogy megnyilvánulj, kifejtsd a gondolataidat és azokat meg is oszd másokkal. Ne fogd vissza magad, hiszen ma már rengeteg fórum van arra, hogy valaki megjelenjen. Közölhetsz egy posztot a közösségi hálón, de nyithatsz blogot is. Ki tudja, mindez talán annyira sikeres lesz, hogy azután abba sem akarod hagyni!

Rák – napi horoszkóp

Ma annyi hír és pletyka juthat el hozzád, hogy a végén már te magad sem tudod elkülöníteni az értékes információt a szeméttől. Lehet, hogy itt az ideje egy kicsit szűrni a csatornákat. Csak onnan engedj be információt, ahonnan hitelesnek érzed ezeket. Fárasztó és bosszantó, ha ezek kötik le az egész napodat. Törődj inkább a körülötted lévőkkel!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma szinte mágnesként vonz majd téged a munka, aminek talán az oka, hogy egy érdekes feladaton dolgozol, vagy valamilyen okból különösen motivált vagy a sikerben. Ez mind szép és jó, de hol marad a magánéleted? Igyekezz ma egy kis időt szakítani azokra is, akiknek fontos a figyelmed!

Szűz – napi horoszkóp

Ma meg kell találnod az egyensúlyt a való világ és az álmaid között. Mostanában talán túl sok időt töltöttél álmodozással, terveket kovácsoltál és ezek megvalósításával foglalkoztál. Ma azonban lehet, hogy szembejön veled a rögvalóság és rá kell jönnöd, hogy nem minden fog úgy alakulni a közeljövőben, mint ahogyan remélted! Légy most rugalmas és ne feledd, hogy semmi sem tart örökké!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma feszültség generálódhat körülötted, amelynek okozója egy pénzügyekkel kapcsolatos vita, vagy nehéz helyzet lehet. Részt vehetsz az adok-kapokban, de talán érdemesebb inkább a felmerült problémára keresned a megoldást. Lehet, hogy mire a többiek kitalálják, ki a hibás, te már át is csoportosítottad úgy a költségvetésedet, hogy alig fogod megérezni a gondokat.

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma egy hirtelen lehetőséget használhatnál ki, de emiatt egy másik, már lebeszélt programodról kénytelen lennél távol maradni. Mivel nem lehetsz egyszerre két helyen, valamelyik ujjadat harapnod kell. Keress ott mentséget, ahol várhatóan nagyobb megértésre találsz!

Nyilas – napi horoszkóp

Talán még pár napja bíztatóan láttad a jövődet, ma azonban elképzelhető, hogy elfog majd a bizonytalanság a megváltozó külső körülmények miatt. Talán átmenetiek ezek a gondok, de az is lehet, hogy te magad gondolod másképpen az életet mára. Bármi is az oka a változásoknak, az álmaidat soha ne add fel. Az irány legyen mindig csak előre!

Bak – napi horoszkóp

Ma egy zavaró körülmény miatt le kell mondanod egy eltervezett programot, bármennyire is fáj a szíved érte. Ne feledd azonban, hogy ami késik, nem múlik. Ma talán vissza kell lépned egyet valamiben, de holnap lehet, hogy egy nagy ugrással már sokkal előbbre leszel még annál is, mint ahogyan azt eredetileg tervezted! Türelem és optimizmus jellemezzen!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy nehéz beszélgetés, vagy talán magyarázkodás várhat rád, melyet egy konfliktus, vagy egy váratlan helyzet hozhat. Legyen bármennyire is nehéz, igyekezz őszintén és nyíltan beszélni mindenről és lehetőleg nem hagyni elvarratlan szálat. Nehogy később egy most elhallgatott dolog csontvázként kerüljön elő a szekrényből a legrosszabb pillanatban.

Halak – napi horoszkóp

Amikor körülötted mindenki feszült, rossz hangulatban van, nehéz megőrizni a derűt, amely általában jellemez téged. Mégis igyekezned kell stabilnak és jókedvűnek maradnod, hiszen körülötted sokan éppen emiatt tudják tartani magukat. Nyújts támaszt és vigaszt a környezetednek, neked erősnek kell minden helyzetben maradnod!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Arany (Gold) – amerikai kalandfilm – videó

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs....

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...