31.6 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Napi horoszkóp – 2017. március 7., kedd

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Rákot az otthoni gondok nyomasztják, az Oroszlán az idejét most a pénzszerzésnek szenteli, a Skorpió a szokásosnál is fáradtabb.

Kos (március 21.-április 20.)
Végre olyan feladatot kap, ahol másokkal együtt lelkesedhet és megvalósíthatja a remek ötleteit. Minden vágya, hogy az élre törjön, de ehhez másokkal együtt kell működnie. Úgy érzi, hogy ez nem okozhat problémát, hiszen, ha az élre áll, akkor biztosan követni fogják. Ajánlatos, hogy lassítson és vegye figyelembe a társai elképzeléseit és a vágyaikat is.

Bika (április 21.-május 20.)
Erős kíváncsiság hajtja, és olyan dolgokról szeretne tudomást szerezni, amivel jobban boldogulna, hogy a tervét megvalósíthassa. Ezúttal sajnos nem jár sikerrel, bármennyi energiát is szentel a célja elérése érdekében. Hiába is bosszankodna, azzal nem jutna egy lépéssel sem előbbre, csak az idegeit rongálná vele. Várjon kedvezőbb alkalomra és sikerrel jár.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Inkább magában szenved, mint tisztázná a problémákat. Arra gondol, hogy a párjának tudnia kellene, hogy mi bántja, ezért fölösleges lenne elmondani neki. Pedig nagyon téved, hiszen nem gondolatolvasó. Fontos, hogy ne a saját elképzeléséből induljon ki, hanem gondolkozzon reálisan. Ne rontsa el a mai napját duzzogással, hiszen boldog is lehetne.

Rák (június 22. – július 22.)
Az otthoni gondok nyomasztják, de csak önmagát okolhatja, mert a legapróbb dolgot is alaposan felfújja. Olyan dolgokkal foglalkozik és pazarolja az idejét, ami teljesen fölösleges. Egyszerűbben is megoldhatná a feladatait, nem kellene az idejét elaprózni. Tökéletességre törekszik, holott erre egyik családtagja sem tart igényt. Próbáljon meg háttérbe húzódni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ideje nagy részét a munkájának és a pénzszerzésnek szenteli, de azért jut ideje kellemes dolgokra is. Az élet nagyfokú szeretete jellemzi, bármi is érje az életben, nem szomorkodik túlságosan sokáig. Igyekszik gyorsan túltenni magát rajta és ismét az élet napos oldalán járni. Miért is szomorkodna, amikor annyi szépet és kellemes meglepetést tartogat az élet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mindent elkövet, hogy ne bonyolódjon fölösleges csatározásokba. Azonban igyekezete most nem sok eredménnyel jár, ezért kénytelen felvenni a kesztyűt. Igaz, hogy egyik porcikája sem kívánja a vitatkozást, de már egyre jobban látja, hogy nem tudja megúszni a veszekedést. Arra gondol, hogy hamar túlesik rajta, de most nagyon elszámítja magát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Szeretetre, kedvességre vágyik, és ha ne kapja meg a párjától, akkor nem sokat habozik, hanem elfogadja mástól. Mérleg jegyűként alapjában véve hűséges típus, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy szeret flörtölni. Szereti, ha szeretik, és ha a társaság kedvence, de ez nem azt jelenti, hogy könnyen és meggondolatlanul kétes kalandokba bonyolódna.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A szokásosnál is fáradtabb, amin nem is csodálkozik, mert túlságosan sok a teendője. Mindenütt jelen akar lenni, és minden ügyet a kezében akar tartani. Meg van győződve, hogy egyedül is elboldogul, nincs szüksége segítségre. Pedig, ha másokkal összefogna, sokkal több ideje jutna a magánéletére is. Egyre csak halogatja, hogy végre lassít és pihen egy kicsit.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Szereti a saját útját járni, ezért igyekszik másokat sem korlátozni. Ezért veszi nagyon a szívére, hogy a párja megmondja, hogy mit tegyen. Elég magabiztosnak érzi magát ahhoz, hogy egyedül is eldöntse, hogy mit akar, és nem szeretné, ha a kezét fognák. Értékeli a párja segítőkészségét, de célját egyedül akarja elérni. Így nem hibáztathat senkit, ha nem sikerül.

Bak (december 22. – január 20.)
Nem képes lassítani, pedig a szervezete már jelzi, hogy vissza kellene vennie a tempójából. Ég a keze alatt a munka és szinte két ember helyett dolgozik. Mivel nem érzi a realitás kereteit, nagy az esélye annak, hogy túlerőlteti magát és kimerül. Bak jegyűként nagyfokú ambíció jellemzi, és nagyon becsvágyó, de tudnia kell hol a határ, hogy időben lassítson.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Próbáljon meg a munkájára koncentrálni, mert egészen máshol jár az esze. Gondolatai messze – messze elkalandoznak és nem feltétlenül a szerelem körül járnak. A tavasz közeledte jótékony hatással van a hangulatára, így az időnkénti téli depressziónak, kedvetlenségének már nyoma sincs. A feje tele van jobbnál jobb ötletekkel, amit szeretne is megvalósítani.

Halak (február 20. – március 20.)
Túlérzékeny lelke meglehetősen nehezen birkózik meg a változásokkal. Képes túlságosan is sokáig dédelgetni a sérelmeit, emiatt sokszor áldozatnak érzi magát. Itt az idő, hogy reálisan szemlélje önmagát és a helyzetét. Engedje el a sérelmeit és felejtse el, hogy megbántották, mert a felhalmozott bánat is megmagyarázhatatlan egészségügyi panaszokat okoz.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mik a felhőalapú szolgáltatások előnyei? Íme a legfontosabbak!

A digitális forradalom szinte elsöpörte a hagyományos adattárolási formákat, és 2022-ben már szinte mindent abban a bizonyos felhőben...

Gasztronómia: Vietnami csemege a patkány! .. Jobb a patkány, mint a disznó?

Kambodzsában augusztusban a vadászaté a főszerep. Miután júniusban és júliusban betakarították a termést a főleg rizstermesztéssel foglalkozó földművesek,...

Gina Lollobrigida 95 évesen is érez elég energiát magában ahhoz, hogy elinduljon az olasz választásokon

Róma – Vajon lehetséges-e szavazatokra váltani az évtizedekkel ezelőtti csillogást, a filmszínészi karriert? Bekerülhet-e az olasz parlamentbe egy olyan...

Sorra pusztulnak Vas megyében a gólyák – de mit tesz ez ellen az áramszolgáltató?

Az elmúlt néhány napban nyolc gólyát is áramütés ért Szombathelyen, mert sok villanyoszlop nincs megfelelően leszigetelve. A fehér...
facebook