26 C
Budapest
2022. augusztus. 11. csütörtök

Napi horoszkóp – 2017. március 14., kedd

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Halak könnyen szót ért a környezetével, a Vízöntő kiegyensúlyozott és energikus, a Bika határozottan lép fel a saját érdekében.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem képes ellenállni a szerettei kérésének, pedig a szíve mélyén határozott akar lenni. Ebben az esetben azonban nem tudja eldönteni, hogy a szívére hallgasson vagy az eszére. Most épp ezt a bizonytalanságát használják ki, ezért a szokásos győzelméről ne is álmodjon. Legyen ebben az esetben nagyvonalú, próbálja ki, hogy milyen jó érzés, ha örömet szerez.

Bika (április 21.-május 20.)
Hs, a türelme végtelen, így nem sérti mások érdekeit. Az elképzeléséből azonban nem enged, ezért kisebb csatározásra kell felkészülnie. Mivel élvezi a kihívásokat, ezért ezt is egy szórakoztató játszmának fogja fel, ahol biztos benne, hogy el fogja érni a célját. Szerencsére az égiek támogatásában is reménykedhet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A Neptunusz bolygó negatív fényszöge álmodozásra hajlamosítja, ami egyáltalán nem baj, hiszen az álmokat is érdemes megvalósítani. Attól nem kell tartania, hogy elveszíti a realitás érzékét, mert ahhoz elég gyakorlatias ember. Ez a bolygó romantikus tettekre készteti, engedje, hogy kifejthesse a hatását. Egy kis romantika minden szerelmi kapcsolatnak csak jót tesz.

Rák (június 22. – július 22.)
Érzelmi végletek okozhatnak problémát az életében a mai napon. Emiatt, hol rózsaszínűnek látja a világot, hol pedig éppen az ellenkezőjének mindent sötéten. Hangulata emiatt hullámzó, egyik pillanatban kiegyensúlyozott és boldog, majd szomorú és lehangolt. Változékony hangulatát a környezete meglehetősen nehezen viseli bár már megszokták.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Esze ágában sincs nyugtalankodni, hiszen biztos benne, hogy csak idő kérdése és eléri, amit akar. Kénytelen egészen más taktikát alkalmazni, mit eddig, mert belátja, hogy akkor biztos vesztes lesz. Meggyőződése, hogy a türelme meghozza a gyümölcsét, ezért nem erőltet semmit. Csak a végeredményt tartja a fontosnak és nem a részeredményeket.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Családi összezördülés ronthatja el a hangulatát, és ezzel együtt a mai napját is. Függetlenül attól, hogy igaza van, vagy sem óvakodjon a szélsőséges megnyilvánulásoktól. A szavakkal is lehet bántani vagy vérig sérteni másokat, ezért a kritizálástól is óvakodjon. Inkább vonuljon vissza kis időre, és mikor már megnyugodtak a kedélyek, akkor érdemes tisztázni a dolgokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nem kell attól tartania, hogy kudarcot vall, éppen az ellenkezője történik, káprázatos sikereket érhet el. A legfontosabb, hogy ne törődjön az ellendrukkerekkel, hanem azt tegye, amit jónak lát. Bármilyen döntést is hoz, akkor is valakinek lehet, hogy nem nyeri el a tetszését. Akkor meg minek akarna mindenkinek megfelelni. Jó úton halad, menjen csak tovább.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Elég komoly veszteség érheti, érzelmi vagy anyagi téren egyaránt. Az érzelmi megrázkódtatást nehezebben tudja feldolgozni, hiszen mély érzésű és így nem képes könnyedén túllépni rajta. Bár megpróbálhatja, de gyors sikerben ne reménykedjen. Adjon időt, hogy a lelkén esett seb begyógyulhasson. Az anyagi veszteségét könnyebben elfelejti.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A munkájában a lehetőségek nem úgy alakulnak, ahogyan azt reméli, emiatt nem csak borús a hangulata, de a szokásától eltérően aggodalmaskodik. Ég a tettvágytól, hogy megvalósíthassa a terveit, ezért nehezen viseli, ha nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt elképzeli. Legalább a szerelmi élete kiegyensúlyozott, de tegyen meg mindent, hogy így maradjon.

Bak (december 22. – január 20.)
Szívesen szembenéz a kihívásokkal, mert nem fél megmérettetni magát. Mégis csak fél szívvel van jelen a munkájában, mert a gondolatai máshol járnak. Az érzelmei bonyolítják az életét, és minden erejével azért küzd, hogy az egyensúlyt fenn tudja tartani. Nem könnyű feladatra vállalkozik, mert az szerelmi életére legalább annyi időt kell szánnia, mint a munkájára.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Kiegyensúlyozott és energikus, így ég a keze alatt a munka. Jó kedvének talán nincs is nyomós oka, mégis jól érzi magát a bőrébe. Ezt elsősorban önmagának köszönheti, mert igyekszik hamar túltenni magát az olyan problémákon, amin egyenlőre nem tud változtatni. Inkább minden energiáját most arra fordítja, amiben sikeresnek érzi magát és sok örömöt talál.

Halak (február 20. – március 20.)
Könnyen szót ért a környezetével, és eléri azt, amit akar. Olyan ügyesen bánik a szavakkal, és nem veszik észre, hogy a mondanivalójában van egy kis ravaszság is. Mivel nyíltan nem mondhatja el, amit szeretne, így kénytelen némi fondorlatossághoz folyamodni. A lelke megnyugtatása érdekében alkalmazza azt a mondást, hogy a cél szentesíti az eszközt.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Kim Dzsong Un fényes győzelmet hirdetett a covid felett – Közben a húga kikotyogta, hogy a nagy vezér is lázas beteg volt

Az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un fényes győzelmet hirdetett a Covid-19 felett, közben azonban a nővére elmondta, hogy...

A fél országra figyelmeztetést adtak ki: hidegörvény jön – Ilyen időjárásra lehet számítani csütörtökön

Egy hidegörvény érkezik kelet felől, erőteljes-gomolyfelhő képződésre és elszórtan záporok, zivatarok kialakulására számíthatunk csütörtökön. A sok napsütés mellett egyre...

Tűz ütött ki csütörtökre virradóra egy faipari üzemben, Magyarbánhegyesen.

Hét városból riasztottak tűzoltókat, mert akkora a tűz, hogy a falu is veszélyben van Tűzoltóink a katasztrófavédelmi munkatársaikkal együtt...

Ezért nincs a hazai boltokban elég cukor

Cukorhiányra panaszkodnak a vásárlók. A boltokban vagy nem lehet kapni cukrot, vagy az üzletek limitálják a megvehető mennyiséget. Magyarország...
facebook