23.5 C
Budapest
2022. augusztus. 15. hétfő

Napi horoszkóp – 2017. március 13., hétfő

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Bikának a vártnál több kiadása lehet, a Rák szeretne távolságot tartani, a Baknak vállalnia kell a kockázatot.

Kos (március 21.-április 20.)
Nagy előnye, hogy minden vészhelyzetben feltalálja magát, és nem esik pánikba. Szüksége is van a lélekjelenlétére, ha nem szeretné, hogy elrabolják a szívét. Túlságosan erős csábításnak van kitéve, de ha képes állni a sarat, akkor nem fenyegeti veszély. De, ha egy pillanatra elgyöngül, vagy elbizonytalanodik, akkor senki sem menti meg a szerelemtől.

Bika (április 21.-május 20.)
A vártnál több kiadása lehet, ami roppant elkeseríti. Nem szívesen adja ki a pénzt a keze közül, úgy érzi, mintha a fogát húznák. Azonban nincs mit tennie, ezt a békát most le kell nyelnie. Mivel nagyon jó az üzleti érzéke, és képes takarékoskodni is, ezért nem kell elkeserednie és rémeket látnia. A pénztárcáját nyissa ki, mert a Jupiter bolygó fel akarja tölteni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Semmi kedve dolgozni, legszívesebben lazítana egy kicsit. A szíve szerint a jó levegőn lenne, természetesen nem egyedül, hanem a párjával. Mivel a vágya nem valósítható meg, ezért nem marad más, mint a remény, hogy hamarosan hét vége lesz. Alig várja, hogy végre kimozduljanak otthonról, ezért valami kellemes program szervezésén töri már a fejét.

Rák (június 22. – július 22.)
Szeretne távolságot tartani az illetőtől, de ez nem igazán sikerül, mert úgy vonzza a személyisége, mint a mágnes a vasat. Mivel a mágnes az erősebb és ő irányít, ezért nem sok az esélye, hogy képes lesz ellenállni neki. Ám, ha úgy érzi, megéri, akkor ne gondolkozzon sokat, hanem adjon neki egy esélyt. A szerepek nem cserélhetők fel, de egy jó taktika még segíthet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Adjon még egy esélyt a kedvesének, ne szakítsa meg a kapcsolatot. Oroszlán jegyűként sértődékeny, mert az érzelmei többnyire idealisztikusak. Szereti, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzeli, s nem kedveli, bárki részéről az ellentmondást. Lehet, hogy elkövetett egy hibát, mert nem vette figyelembe az elvárásait, de mindenki követhet el hibát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Igyekszik jól összehangolni a teendőit, ezért marad ideje, hogy az otthoni teendőivel végezzen. Már rendkívül nyomasztja, hogy elmaradását nem képes behozni. Ma viszont, megelégedetten veszi tudomásul, hogy végre fellélegezhet, és jut ideje már a családjára is. Utóbbi időben szinte csak a legszükségesebb dolgokról tudtak beszélni, de most bepótolja.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Fölösleges azokkal az emberekkel tartania a kapcsolatot, akik barátjuknak mondják magukat, és mégis hátba támadják. Amennyiben mégis ragaszkodik hozzájuk, akkor a magánéletét tartsa tabunak. Ne mondjon el olyan dolgokat, amiket másoknak kifecseghetnek, vagy amivel visszaélhet. Mivel a szíve mélyén már tudja, hogy honnan is fúj a szél, legyen óvatos!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Amit a fejébe vesz, azt végre is hajtja igaz, hogy nagyon sok energiájába telik. Mivel eléggé elszánt és határozott a sikeresen veszi az akadályokat. Nem lustálkodhat, vagy húzhatja az időt, mert minden nappal kevesebb lenne az esélye, a terve megvalósítására. Sokat számít a magabiztos fellépése, meggyőzőereje, mert a vonzerejének nem lehet ellenállni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Gyanújának még addig ne adjon hangot, ameddig nem bizonyosodik meg róla, hogy van valós alapja. Legyen körültekintő, nem szabad elkapkodnia semmit, mert az alaptalan gyanúsítgatással csak önmaga alatt vágná a fát. Amennyiben pedig tévedne, akkor ne foglalkozzon többet a témával, hanem amilyen gyorsan csak tudja, felejtse el. Ne is beszéljen róla.

Bak (december 22. – január 20.)
Vállalnia kell a kockázatot, nem szabad meghátrálnia, mert akkor sohasem fogja tudni, hogy mire képes. Önbizalma növeléséhez szüksége van sikerekre és a tanulságok levonásához pedig kisebb vagy nagyobb hibák elkövetésére. Nem szabad mindent halálosan komolyan vennie, és túlságosan magas mércét állítani önmaga elé. Ezzel csak elbizonytalanodhat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Még nem teljesen biztos, hogy jó döntést hozna, ezért várakozó álláspontra helyezkedik. Igyekszik reálisan átgondolni minden lépését, mert nem szeretne rossz döntést hozni. Körbejárja a problémát, mint egy hatoldalú dobókockát, és a szívére most nem hallgat. Akkor ugyanis egészen bizonyosan elbizonytalanodna, azt pedig semmiképpen sem szeretné.

Halak február (20. március 20.)
Többet költ a kelleténél, de szerencsére most van miből, így nem kell azon törnie a fejét, hogy mi lesz, ha ki kell nyitnia a pénztárcáját. Rengeteget dolgozik, aminek meg is van az eredménye. Halak jegyűként a pénz könnyen kifolyik a keze közül, de most okosan fekteti be a pénzét. Azon kívül, hogy örömet szerez magának és szeretteinek, haszonra is szert tesz.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Fizetés nélkül kitolta a telepakolt bevásárlókocsit, de ezzel még nem érte be – videó

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki nem aprózta el a bolti...

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón, és ezütérmes a csapatban! Gratulálunk a kimagasló sportteljesítményhez!

Milák Kristóf címét megvédve aranyérmet nyert 100 méter pillangón vasárnap a római úszó Európa-bajnokságon. A szám olimpiai ezüstérmese és...

Légtérellenőrzés ma délután

Légtérberepülést tart a Magyar Honvédség augusztus 15-én a kora délutáni órákban Budapesten, az augusztus 20-i légibemutató előkészítéseként - közölte...

Tömegkarambol tegnap az M7-esen, akik a Balaton felől autóztak, későn értek haza..

Az útinform tegnap, a baleset után felhívta a közlekedők figyelmét arra, hogy aki teheti, a Balatonvilágos csomópontnál hajtson...
facebook