Kezdőlap Életmód Horoszkóp Napi horoszkóp – 2017. március 12., vasárnap

Napi horoszkóp – 2017. március 12., vasárnap

14

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

Az Ikrek kapcsolata nagy próbatétel elé érkezett, az Oroszlán most átadja magát az érzéseinek, a Skorpió már nagyon unja az egyedüllétet.

Kos (március 21.-április 20.)
Rendkívül vonzóvá teszi a jegyében járó Vénusz bolygó, de ajánlatos, hogy ne éljen vissza a mágikus kisugárzásával. Ugyanis, ha csak játszik a hódolókkal és sorra összetöri a szívüket, akkor számíthat arra, hogy egy másik alkalommal, majd ugyan ezt kaphatja vissza. Mivel minden tettének következménye van, a sors egész biztos nem nézi jó szemmel.

Bika (április 21.-május 20.)
Egyre csak kavarognak a fejében a gondolatok, hogy mitévő legyen, merre tovább, s hogy melyik úton haladjon. A döntés valóban nem könnyű, de nem kell felnagyítania a jelentőségét, mert valójában még semmi sem biztos. Akkor meg minek a nagy sietség. Adjon időt magának, hogy a lelke háborgása lecsillapodhasson. Megnyugodva könnyebben hoz jó döntést.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A kapcsolata nagy próbatétel elé érkezett, és sajnos most a régóta a szőnyeg alá söpört problémákkal szembesülnie kell. De szerencsére a sors felkínál még egy lehetőséget, hogy hozza rendbe a szövetségüket. Ahogy a régi mondás tartja: hogy amin tud változtatni, azt változtassa is meg. Ha szeretné a régi harmóniát visszahozni, akkor tegyen érte.

Rák (június 22. – július 22.)
A kitűzött célját mindenáron szeretné elérni és mindent bevet érte. Szinte éjt nappallá téve azon fáradozik, hogy megvalósuljon az elképzelése. Túlságosan belelovalja magát, pedig ezzel csak éppen az ellenkezőjét éri el vele. Ugyanis az illető egészen másképpen vélekedik, és semmi kedve az együttműködésre. Kisebb csalódás érné, ha visszakozót fújna.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Átadja magát az érzéseinek, nem köntörfalaz, hanem kitárja szívét. Nagyon jól teszi, ha vállalja a kockázatot, mert most biztosan sikerrel jár. A félelmei meglátja, hogy egy pillanat alatt semmivé válnak, amint az érzelmei viszonzásra találnak. A lépése megtételében a csillagok is segítik, egyengetik az útját, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolatban boldog legyen.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A családjában ne hagyja, hogy minden munkát Önre hárítsanak. Természetesen jobb a békesség és nem kell meggondolatlanul azonnal az asztalra csapnia, de ne is hagyja, hogy túlzottan kihasználják. A megfelelő időben való feltáró beszélgetés valamint, a diplomatikus, de határozott fellépése meghozhatja a gyümölcsét. Legjobb az elején mindent tisztázni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Az ördögi körből, ami saját magának állított föl, csakis az önerejéből tud kilépni. Hajlamos a halogatásra, így pedig a feladatai egyre halmozódnak, ami miatt egyre nő a szorongása. Fogadkozik, hogy utoléri magát, amiből persze nem sok valósul meg. Az átmeneti letargiájának valószínűleg ez az oka, bár az is lehet, hogy egészen más gondok is nyomasztják.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Már nagyon unja az egyedüllétet, de ne engedje, hogy a szép szavakkal eltereljék a lényegről a figyelmét. Nem szabad hagynia, hogy kihasználják és emiatt anyagi kár is érje. Nem is a pénz az, ami bántja majd, annál inkább a lelkén ejtett seb. Legyen résen, mert nemcsak az életben, hanem bizony a szerelemben is érheti váratlanul kisebb – nagyobb baleset.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Itt a tavasz, ezért bátran nekifoghat egy tisztító kúrához. Nyilas jegyűként a legérzékenyebb szerve a mája, ráadásul szereti a fűszeres, nehéz ételeket is. Nagyon is ráfér erre a szervére egy kis megtisztulás, hogy megújulva a szervezete szolgálatára álljon. A mai nap kiválóan alkalmas, hogy a megszabaduljon a méreg anyagoktól. De nem szabad túlzásba vinnie a kúrát.

Bak (december 22. – január 20.)
Nemcsak a barátságban és az érzelmi kapcsolatában van szükség nyílt kommunikációra és bizalomra. Ne akarja az akaratát mindenáron keresztül vinni, és a sarokba szorítani a párját. Ugyanis ezzel csak a dacot és az ellenállást erősíti benne, holott éppen az ellenkezőjét szeretné elérni. Legyen inkább közvetlenebb, toleránsabb. Járjon a kedvébe és dicsérje is.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A legszebb emlékek a közös programokból és együttlétekből születnek. Ezért töltsön minél több időt a családjával. Lehet, hogy nem mindig felhőtlen a viszonyuk, de némi vita vagy mosolyszünet minden családban és a legjobb kapcsolatban is előfordul. Mivel szabadságszerető, nem fontos a nap minden óráját együtt tölteni, de legalább a hétvégén legyen velük.

Halak (február 20. – március 20.)
Általában a legjobb út az egyenes, de ebben az esetben, sajnos nincs más választása, mint, hogy kerüli az őszinteséget. Nem tud mit tenni, kénytelen mellébeszélni, mert ha most mindent elmondana, vagy véletlenül valamit is kifecsegne, azzal nagyon nagy galibát okozhat. Néha jobb valakit meghagyni abban a hitben, ami neki a legmegfelelőbb. Hallgatni arany!

 

facebook