2.5 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Napi horoszkóp – 2017. 07. 19.

Dátum:

Megosztás:

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

A legszívesebben talán egész nap feküdnél egy kanapén, és talán mindent megtennél annak érdekében hogy ezt a napot lustálkodással tölthesd. Tudod mit? Ma valóban érdemes lenne lustálkodnod. Talán pont nem a cselekvéssel és a rohanással éred el a céljaidat szerdán, hanem azzal, ha hagyod, hogy az események magukat alakítsák.

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Vedd észre, ha valaki befolyásolni akar, és vedd észre, ha manipulálnak! Úgy tűnik, hogy szerdán nem annyira őszintén és nem annyira önzetlenül segítenek neked az emberek, vagy legalábbis nem mindenki teljesen önérdek mentes a környezetedben. Nem az a baj, ha manipulálni akarnak, hanem az, ha nem veszed ezt észre, és hagyod.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Ideje lenne eldöntened, hogy mi az, amit valóban akarsz. Úgy tűnik, hogy mostanában ezzel kapcsolatban elég nagy zavar van a fejedben. Úgy tűnik, hogy mostanában nem tudod pontosan, hogy mit akarsz és nem tudod pontosan, hogy hogyan érhetnéd el azt. Talán el kellene beszélgetned valakivel, akit sikeresnek és céltudatosnak tartasz.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Sokféleképpen megoldhatod a szerdai feladataidat. Megteheted azt, hogy bosszankodsz miattuk, és megteheted azt is, hogy azt mondod: Ezek a feladatok olyasmit tanítanak neked, amely később nagyon is jól jön majd. Érdemes lenne ez utóbbi hozzáállást választanod, és érdemes lenne felfedezned, hogy milyen sokat tanulhatsz ma.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Úgy érzed, hogy valaki a bolondját járatja veled, vagy valaki nem őszinte veled annyira, mint amennyire azt szeretnéd. Érdemes lenne megvizsgálnod magadban azt, hogy te magad mennyire vagy őszinte magaddal. Lehet, hogy te magad is a bolondját járatod magaddal, és lehet, hogy te sem mered bevallani a valódi vágyaidat magadnak.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Végre csatlakozhatsz egy olyan klubhoz vagy csapathoz, amelynek mindig is a tagja akartál lenni. Lehet azonban, hogy ennek a belépőnek ára van, méghozzá olyan ára,a melynek a megfizetésére még nem vagy felkészülve. Most érdemes mérlegelned a döntéseid hatását, és megvizsgálnod, hogy valóban előnyös-e neked mindez.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Úgy érzed, hogy neked kell segítened másokat, és úgy érzed, hogy neked kell megmondanod azt, hogy mások mit tegyenek. Könnyen lehet azonban, hogy csak arról van szó: Saját magadnak kellene segítened és nem másoknak. Talán pont ugyanazt kellene tenned önmagaddal, amit másokkal teszel segítő szándékkal.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Egy barátnődet megbántja valaki, te pedig kötelességednek érzed, hogy megvédd ezt a barátnődet. Egyfelől igazad van, és jól teszed, hogy kiállsz a szeretteid mellett. Másfelől érdemes lenne a helyzetet jobban megismerned, mert könnyen kiderülhet, hogy az nem fekete és nem fehér. Talán pont azzal segítesz, ha erre rávilágítasz a barátodnál is.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Szeretnéd jól érezni magadat a testedben, de folyton találsz magadon valamit, amit nem szeretsz. Valami vagy túl sok, vagy túl kevés, valami mindig hiányzik, vagy épp valami van, aminek nem kellene ott lennie – szerinted. Ma érdemes lenne elbeszélgetned azokkal akik szeretnek, és megtudnod, hogy ők milyennek látják a testedet.

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Meg fogsz lepődni szerdán azon, hogy már megint igazad van. Mintha nem tudnád megszokni, hogy mindig igazad van. Pedig valójában nagyon is szereted ezt. Sőt! Megfigyelted már, hogy minden „Ne legyen igazam, de…” kezdetű mondatot pont azért mondasz, mert azt szeretnéd, hogy mégiscsak igazad legyen. Szóval ma, megint igazad van.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

Azt hiszed, hogy senkit sem érdekelnek a bonyodalmak és a nehézségek, amelyekkel találkozol, de ez nem igaz. Valójában rengetegen vannak körülötted, akik arra várnak, hogy végre megoszd velük mindazt a feladatot, amelyet a magadénak érzel. Valójában sokan várnak arra, hogy hagyd őket segíteni neked, mert ez minden vágyuk.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Olyan sok mindent szeretnél megváltoztatni az életedben, de valahogy nem haladsz ezekkel a dolgokkal. Lehet, hogy rosszul csinálod? Ahelyett, hogy minden nap egy kicsit változtatsz, inkább készítsd elő a változásokat, és amikor ezzel megvagy, egyik napról a másikra egyszerűen csináld máshogy. Mondjuk holnap el is kezdhetnéd.

forrás:

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...