4.9 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

Napi horoszkóp – 2016. november 6., vasárnap

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

A Szűz szíve egy komolyabb csalódás miatt fáj, a Skorpió magára haragította az egyik családtagját, a Nyilas nehezen látja be, hogy nem a legjobb úton halad.

Kos (március 21.-április 20.)
Szerelmi élete még egy izgalmas regény fordulatait is felülmúlja. Folyik az állóháború értelmetlen vádaskodással és a vélt vagy valós sérelmek felemlegetésével. Majd következik a nagy kibékülés fogadkozással. Talán egy kis tűzszünetet kellene tartani, hogy az érzelmeikkel tisztában legyenek. Ha továbbra is így folytatják, akkor könnyen elvérezhet a szerelmük.

Bika (április 21.-május 20.)
Egyfolytában csak dúl-fúl magában, pedig komoly kellemetlensége adódhat abból, ha az ingerültségét nem képes féken tartani. Olyan konfliktusba keveredhet, amiből nem biztos, hogy győztesen kerülne ki. Tartsa szem előtt, a gyengébb ellenféllel nem illik, az erősebbel meg nem szerencsés szembe szállni. Jobban teszi, ha energiáit valamilyen testmozgásban vezeti le.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A mai napon a magánélete kerül előtérbe. Amennyiben valóban szeretné végleg befejezni a se veled, se nélküled kapcsolatát, akkor legyen határozott. A lelke mélyén tisztában vele, hogy eleve kilátástalan a viszonyuk, még sincs ereje szakítani. Igazából nem is érti az okát, hogy miért húzza még az időt. Talán az egyedülléttől való félelem húzódhat meg a háttérben?

Rák (június 22.- július 22.)
Amennyiben fogyókúrázni szeretne, akkor legalább ne a gyors, erőszakos fogyókúra mellett döntsön. Az komoly egészségügyi veszélyeket rejthet magában, mert a gyorsaságnak megvan az ára. Ugyanakkor a visszahízásnak is nagy az esélye, ami a bőrét megviselheti. A súlyproblémája mögött lehetséges, hogy egy érzelmi csalódás húzódik meg?

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Meglehetősen izgatott, mert fontos válaszra vár, amely hosszú időre meghatározhatja az életútját. Szorgalmas és fáradságos munkával a terveit sikeresen megvalósította, de a döntés most mások kezében van, és nagyon szeretné, ha a vágya teljesülne. Szeretne kikapcsolódni és egy kicsit lazítani, de nem képes, mindaddig, amíg pozitív válasz meg nem érkezik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Komolyabb csalódás miatt fáj a szíve, pedig nem kimondottan lelkiző típus. Olyan személyben bízott meg, akiről azt hitte, hogy minden gondját rábízhatja. Ám úgy érzi, hogy kijátszotta és már nem akarja vele továbbra is fenntartani a kapcsolatot. Bár nem szívesen teszi, de mégis kénytelen nyíltan megmondani neki, hogy nagyon nagyot csalódott benne.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Sokkal könnyebben viseli majd a búcsút, ha lelkiekben előre felkészül rá. Amennyiben elhatározta, hogy végleg befejezi a kapcsolatát, akkor ne eméssze magát, hanem vegyen egy nagy levegőt és próbáljon meg minél hamarább túl lenni a kellemetlen beszélgetésen. Viszont, ha a döntését véglegesnek érzi, akkor eszébe se jusson meggondolni magát.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Bár nincs szándékában, mégis sikerül magára haragítani egyik családtagját. Hiába van igaza, mégis bakot lő. Sajnos nem mindenki látja be a hibáját, mert kényelmesebb megsértődni, mint szembesülni vele. Ne izgassa magát, majd előbb-utóbb megbékül. Adjon időt neki, hogy feldolgozza a kritikát. Sajnos néha valakinek vállalni kell a népszerűtlen szerepet is.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Az ismétlődő érzelmi konfliktusai azt mutatják, hogy nem a legjobb úton halad, amit persze nem akar belátni. Sokkal kényelmesebbnek tartja, ha mindenért másokat okolhat. Rendkívül nehéznek érzi azt, hogy szembe nézzen az igazsággal, pedig most ez lenne a feladata. Addig, amíg ezt az önvizsgálatot nem végzi el és nem tanul a hibáiból minden marad a régiben.

Bak (december 22.-január 20.)
Egyre jobban nyomasztják a gondjai és szeretné, ha egy szempillantás alatt megoldódnának. Idegeskedik, dühöng, és jól beolvas mindenkinek, de ezzel sem megy semmire, mert nehezen látja be, hogy rögtön nem valósulhat meg, amire vágyik. Most a türelemre lenne a legnagyobb szüksége és nyugalomra a környezetének. Igyekezzen ezeket megvalósítani!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Hatalmas lelkesedéssel veti magát bele a feladataiba, mert hamar szeretne végezni velük. Ég a keze alatt a munka szinte nem ismer lehetetlent. Ám szokatlanul hamar elfárad, ami kissé megrémíti, mert idáig elképzelhetetlennek tartotta, hogy a szervezete ne tökéletesen működjön. Ne aggódjon, mert lehet, hogy csak túlhajszolta magát. Itt az ideje, hogy lassítson!

Halak (február 20.-március 20.)
Határozottan meg van győződve arról, hogy kibeszélik a háta mögött a munkahelyén. A gyanúja sajnos nagyon is megalapozott, és nem képzelgés csupán. Ne hagyja, hogy a rosszindulatú és az irigy kollégái lerombolják azt, amit olyan nagy kitartással és szorgalommal megvalósított. Ma azonban tegye félre gondját, ne foglalkozzon vele, ráér holnap tisztázni a helyzetet.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este a két legromatikusabb James Bond film Daniel Craig főszereplésével! .. Nincs idő meghalni; Casino Royale; – videók

Daniel Wroughton Craig CMG (született: 1968. március 2.) angol színész, aki nemzetközi hírnévre tett szert James Bond titkos...

Íme egy holland kezdeményezés, amiből a budapestiek profitálnak

A zöld szemlélet megerősödése magával hozta a hangzatos szólamokat is. Ugyanakkor vannak olyan cégek, amelyek számos remek, valódi...

Ennyi magyar csajszit láttatok már Balin? – kép

Durva fotó: együtt vetkőzött le Dér Heni, Horváth Éva és Marton Adrienn Bikiniben gyűltek össze Balin. Horváth Éva egy ideje...

Ha nem hagynak neki más választást, Elon Musk saját mobillal állhat elő

Reméli azért, hogy erre nem lesz szükség. Meglepő kommentet írt a Twitteren a közösségi platform újdonsült tulajdonosa, Elon Musk....