21.7 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Napi horoszkóp – 2016. március 5., szombat

Dátum:

Megosztás:

forrás: hirado.hu

A Bikánál végre eldől, hogy a hiúsága vagy a kényelemszeretete a nyerő, a Rák imádja, ha másokról gondoskodhat, a Mérleg bizonyos dolgokról nem akar tudomást venni.

Kos (március 21.-április 20.)
Vezetni, irányítani és az élen járni, ez amire mindennél jobban vágyik, de a mai napon ez a vágya nem válik valóra. Ugyanis mintha mindenki összeesküdött volna, mert a szerettei és a barátai sem hajlandóak azt csinálni, amit kigondolt. Ellenállásuk csak olaj a tűzre, és roppant felbőszíti. Dühét nem képes visszafogni, és mint egy hatalmas vulkán hirtelen kitör.

Bika (április 21.-május 20.)
Tisztában van vele, hogy szüksége lenne rendszeres testmozgásra, mert a kilókkal vívott harcában rendre alul marad. Bika jegyűként szereti a hasát, és ennél jobban már csak a kényelmet kedveli. Ezek a tulajdonságok viszont szöges ellentétben állnak a sportolással. Most csak az a kérdés, hogy a hiúsága vagy a kényelem szeretete kerül ki a harcból győztesként.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nincs sok türelme kivárni, amíg a hódolója kimutatja, hogy mit szeretne valójában. Azt tisztán látja, hogy meglehetősen nehézkes, ha az érzelmeiről kell színt vallani, emiatt úgy érzi, hogy nem tud mit kezdeni vele. Maradna is meg menne is és keresne egy új partnert, de valami mégis visszatartja. Talán, hogy érzi, hogy sokszor az izzó parázs jobb, mint a lángolás?

Rák (június 22.-július 22.)
Imádja, ha gondoskodhat másokról és barátok veszik körül, szeret adni és örömét leli, ha szórakoztathat másokat. Nem sajnálja a pénzét a nagyvonalú vendéglátásra sem. Szereti, ha a központban állhat, és értékelik színes történeteit, a humorát is. Még barátok közt is akadhat haszonleső, ezért ne nyissa túlságosan nagyra a pénztárcáját.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Fölöslegesen mérgelődik, azon, hogy fogytán a pénze, ha nagyobb lábon él, mint ahogyan azt az anyagi helyzete megengedhetné. Oroszlán jegyűként az élet nagyfokú szeretete jellemzi, de ez ne jelentse azt, hogy számolatlanul költi a pénzét. Mert mint minden forrás, a pénz forrása is elapadhat egyszer és akkor igen nehéz napok jöhetnek. Inkább legyen mértéktartó!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Túlságosan sokat vállal magára, emiatt mindig időhiányban szenved, ami ideges kapkodáshoz vezet. Azt sem tudja, hogy hol áll a feje, és mindent egyszerre szeretne elvégezni, hogy bepótolja a lemaradását, s hogy végre utolérje magát. Megfogadja, hogy lassítani fog, ha egyszer végre a teendői végére ér, de nem képes nemet mondani az újabb kérésnek.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Bizonyos dolgokról nem akar tudomást venni, pedig nagyon zavarja. Úgy érzi, hogy sokkal kényelmesebb és egyszerűbb, ha félre söpri és nem foglalkozik vele. Azonban a dolgok nem ennyire egyszerűek, mert ha nem is akar szembesülni velük, azért még vannak. Sőt nagyon is dolgoznak a háttérből és mindent megtesznek, hogy felszínre kerüljenek.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egy nem várt kiadás miatt fáj a feje, s nem csak átvitt értelemben. Bár a valódi fejfájást orvosolni tudja egy fájdalomcsillapító tablettával és vele eltűnik a fájdalma. Azonban ezzel még a gondjai ugyan úgy megmaradnak, s törheti a fejét, miként teremtse elő a pénzt. Szerencsére mielőtt még végleg elkeseredne, és mélypontra kerülne, valaki segítségére siet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Lehet, hogy már csak egyetlen esélye maradt, ezért ne rontson tovább a helyzetén. Inkább próbálja meg elsimítani a konfliktust, hiszen valójában esze ágában sincs szakítani. Viszont a párja nagyon nehezen viseli, a hangulatváltozásait, mert nyugalomra és kedvességre vágyik. Legyen hozzá őszinte, hogy valójában mi az, ami bántja, nehogy emiatt elveszítse.

Bak (december 22.-január 20.)
Lehetne sokkal boldogabb és elégedettebb is, ha nem törekedne mindig magasabbra. Időnként úgy érzi, hogy mások sokkal előbbre vannak, és talán még sikeresebbek is. A szemléletével van baj, ha a szomszéd rétjét sokkal zöldebbnek látja. Pedig, amit már eddig elért a saját erejével, arra is nagyon büszke lehet. Alkalmazza a „lassan jár, tovább érsz” elméletet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Egyre fáradtabbnak érzi magát, amit ugyan ráfoghat a tavaszi fáradtságra, de még ha van is benne némi igazság a valódi okot máshol kell keresnie. Lássa be, hogy valójában nagyon erős a bizonyítási vágya önmaga és természetesen a külvilág felé, ezért egyszerre szeretne két lovat is megülni. Ne reménykedjen, ez még a cirkuszi akrobatáknak sem sikerül.

Halak (február 20.-március 20.)
Önmaga harcát egyedül kell megvívnia, ezt nem vállalhatja át senki sem. Nem vehetik le a válláról a terhet, hogy kevesebbet kelljen cipelnie. Mint mindennel ezzel is meg fog birkózni, és lelkileg nagyon sokat fejlődik. Sokkal bölcsebb lesz és reálisabban látja majd a világot. S még az is lehet, hogy segíteni fog tudni másoknak, mert a tapasztalata alkalmassá teszi rá.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Chris Hemsworth, Daniel Brühl – Hajsza a győzelemért – A F1 rajongóinak – videó

Niki Lauda életének egy szakaszát mutatja be ez a rendkívül izgalmas film! 1976 - a Forma 1 aranykora, a...

Utazás a függöny mögé!

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi...

Ez a cikk mekkora baromság?! .. De ha nincs igazunk, írjátok meg! .. (Változtatás nélkül közöljük!)

AJAJ! TÓTH ANDI ÚJRA SZAKÍTOTT? „ELEGEM LETT. EGYIKŐNK SEM ENGEDETT” Heves vitáról számolt be Tóth Andi, különalvás lett a...

NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA: A béke tüzei is lesznek a magyar a tüzek az egész világon..

Ma este, budapesti idő szerint 20:23-kor gyúlnak meg világszerte az Összetartozásunk Tüzei, amelyek idén a béke tüzei is...