21.4 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Napi horoszkóp — 2016. március 24., csütörtök

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

Az Ikrek nem rejti véka alá a véleményét, a Mérleg gyomorpanaszokkal küszködhet, a Bak komoly lemaradásban van a munkájában.

Kos (március 21.-április 20.)
Kissé bizonytalan, emiatt nehezen képes döntést hozni, pedig néhány fontos kérdésben dűlőre kellene jutnia. Túlságosan sokat habozik, emiatt lemaradhat olyan nagy horderejű lehetőségekről, amivel előbbre juthatna az hivatásában. Ugyanakkor a mostani tétovasága megóvja attól, hogy elhamarkodott döntéseket hozzon. Legalább van ideje eldönteni, hogy mit akar.

Bika (április 21.-május 20.)
A szokásosnál jóval érzelmesebb, amit a társa egyáltalán nem bán, csak kissé csodálkozik. Mivel nem a nagy szavak embere, nem tudja mire vélni a dolgot, és már-már gyanakodni kezd. Szerencsére nem ad hangot a kételyeinek, mivel úgy gondolja, hogy ez az állapot nem fog megmaradni örökre. Annál sokkal jobban ismeri már önt és nem is sokat téved.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nem rejti véka alá a véleményét, még akkor sem, amikor jobb volna hallgatni. Emiatt összeütközésbe kerül a környezetével. Úgy érzi, hogy nem hallgathatja el az igazságot, így nem örvend túlságosan nagy népszerűségnek. Szerencsére nem adja emiatt búslakodásnak a fejét, hanem szokásának megfelelően, megrázza magát, és nagyon hamar túlteszi magát a dolgokon.

Rák (június 22.- július 22.)
Ne törődjön a rosszalló megjegyzésekkel, ha kiegyensúlyozott és boldog a párjával. Sokan nem nézik jó szemmel a boldogságát, mert a saját magánéletük, tele van problémákkal. Jogosan bántja, ha még a legjobb barátja is próbálja elbizonytalanítani a kételyeivel. Jobb, ha gyorsan túlteszi magát a dolgokon, hogy a borongós hangulatával ne mérgezze meg a boldogságukat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Kissé lehangoltnak érzi magát, amit a környezete azonnal észre is vesz. Igyekszik eltitkolni, mert úgy gondolja, hogy nem adhat támadási felületet az ellenfeleinek. Azonban a bánata annál erősebb, hogy a felhőtlen boldogságot színlelje. Igaz, jó színészi adottságokkal rendelkezik, mint minden Oroszlán jegyű ember, de ebben az esetben már színészkedni sincs kedve.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Vigasztalhatatlan, pedig semmi oka sincs rá. Igaz a randevúja nem úgy alakult, ahogyan azt elképzelte, de még csak a kapcsolatuk elején járnak. Miért siettetné a dolgokat, hiszen az elefántot is apránként kell megenni. Más az álom és egészen más a valóság,  és ezt nem jó dolog összekevernie. Maradjon a realitás talaján, ne várjon túlságosan sokat, s nem fog csalódni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Gyomorpanaszokkal küszködhet, emiatt étvágytalanság léphet fel, és a szokásosnál kevesebbet ehet. Lehet, hogy nem nagyon bánja, mert akkor legalább visszanyerheti a versenysúlyát. Bár van benne némi igazság, de jobb lenne inkább a tünetek hátterével foglalkoznia. Talán csak elrontotta a gyomrát, de lehet, hogy az állandó idegeskedés és stressz az okozója.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Minden energiáját a pénzkeresésre fordítja, még sincs túl nagy látszata. Nem azért, mert valamit nem jól csinál, hanem mert a váratlan kiadások elviszik a fáradságos munkával megszerzett pénzét. Nem érdemes szomorkodnia, pláne dühöngenie, mert azzal nem lesz előbbre egy lépéssel sem. Inkább bízzon benne, hogy mint mindig, most is túl lesz a nehézségen.

Nyilas (november 22. -december 21.)
A jegyében járó Szaturnusz bolygó gátolja az extrovertáltabb tulajdonságait, emiatt a szokásosnál zárkózottabb a magánéletében. Nehezen mutatja ki az érzelmeit, pedig szívesen megtenné. Hűvösebbnek tűnik a valóságnál, és ezzel elbizonytalanítja a szeretteit. Jobban tenné, ha őszintén elmondaná a félelmeit és a kételyeit, hogy megnyugodjanak.

Bak (december 22.-január 20.)
Szívesebben foglalkozna saját feladatával, de nem teheti, mert másoknak szüksége van a tapasztalatára, szakmai tudására. Így viszont komoly lemaradásban van, amiről fogalma sincs, hogy mikor tud bepótolni. Szüksége lenne szabadidőre is, de arról még álmodozni sem mer, pedig érzi, hogy egyre kimerültebb. A felettesével mégsem fordulhat szembe.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Mielőtt a kishitűsége miatt meghátrálna a kitűzött cél elől, még egyszer gondolja át alaposan, hogy mennyi energiát és munkát fektetett bele. A Jupiter bolygó a segítségére siet, de csak akkor, ha nem adja fel. Nincs oka elkeseredésre, csak ezért, mert azonnal nem teljesül a vágya, s nem kapott visszajelzéseket. Kitartásának hamarosan meg lesz a jutalma.

Halak (február 20. – március 20.)
Ha hamarosan nem oldódik meg a párkapcsolati krízise,  akkor lehet, hogy a párjával szétválnak az útjaik. Ne vegye félvállról a gondokat, mert minden pohár betelik egyszer. Inkább próbálja tisztázni a félreértéseket, máskülönben elveszítheti a párját és vele a nehezen megszerzett boldogságát. A Neptunusz bolygó zűrzavart okoz, ne hagyja, hogy győzzön.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

23 autót rongált meg egy veszélyes afgán migráns Kiskunfélegyházán

Azt mondta egy autószerelőnek egy afgán migráns, hogy meg fogja ölni a családját. Nem sokkal később, mindössze 24...

Rémálom! Aranyérmes lett volna, de elszabadult a hímtagja! .. – videó – (18+)

Alberto Nonino, a 18 éves olasz tízpróbázó nagyon szerencsétlenül járt egy futóversenyen, amit akár meg is nyerhetett volna. Történt...

Kijev arroganciája bizalmatlanságot szül Nyugaton

A kijevi vezetés kritizálta az Amnesty International jelentését, követeli az uniós segély következő részének átutalását, valamint a tajvani...

Ezért kiváló sport a jégkorong a mentális fejlődéshez

Ezért kiváló sport a jégkorong a mentális fejlődéshez Nemcsak a testünket, a pszichénket is fejleszti. A jégkorongra a legtöbben olyan...
facebook