24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Napi horoszkóp – 2016. március 15., kedd

Dátum:

Megosztás:

forrás: hirado.hu

A Rák most roppant veszélyes vizekre evez, a Szűz mindenképpen szeretné behozni lemaradását, a Skorpió új állás után néz, de a sikert nem adják túl könnyen.

Kos (március 21.-április 20.)
Igyekszik úgy intézni a dolgait, hogy együtt tölthesse az időt a szeretteivel. megpróbálja a gondjait félre tenni, és nem a munkájára koncentrálni. Azért időnként elkalandoznak a gondolatai, mert vannak olyan feladatai, amin már régen szeretett volna túlesni. Nagy fába vágja a fejszéjét, és ha valóban az ötletét szeretné megvalósítani, akkor sokat kell vele foglalkozni.

Bika (április 21.-május 20.)
Úgy érzi, megérdemli, hogy a mai napot saját magára és a teste kényeztetésére fordítsa. Rengeteget dolgozik, egész nap egy percnyi megállása sincs, így most egyedül szeretne lenni. Már jó előre kigondolta, hogy mit csinál, és azon fáradozik, hogy meg is valósítsa azt, amit eltervezett. Kisebb változtatásokkal, de végül minden úgy alakul, ahogy megálmodta.

Ikrek (május 21.- június 21.)
A félreértést legjobb lenne tisztázni kettőjük között, még mielőtt komolyabb következményei lehetnek. Azzal, ha szőnyeg alá söpri a problémákat nem jut egy lépést sem előre, csak elmélyülnek a problémák. Szorítsa háttérbe büszkeségét és tegye meg az első lépést, még akkor is, ha úgy érzi, hogy rettentően nehezére esik. Sok hátránya származhat belőle, ha makacskodik.

Rák (június 22.- július 22.)
Érzelmi életében a szerepjátszással veszélyes vizekre evez. Igaz, hogy ez némi biztonságot ad, de mivel nem az igazi arcát mutatja, nehezebben lehet kiismerni és megismerni is, ami hosszú távon csak gondok forrása lesz. Legalább a magánéletében vegye le az álarcát, mert könnyen elveszítheti a párját, ha rájön, hogy végig csak megtévesztette. Legyen őszinte!

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Próbáljon kikapcsolódni, és ne a munkahelyi problémákkal foglalkozni. Hiába töri a fejét a megoldáson, ahhoz mások ötleteire is szüksége van. A mai nap a pihenésé, így nincs mit tennie, hiszen nem ér el senkit, akivel konzultálhatna. Higgye el, nem eszik olyan forrón a kását, és a gondokat megtalálja holnap is. Lazítson és élvezze a családja társaságát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Úgy érzi, hogy mindenképpen be kell hoznia a lemaradását, ezért szeretne otthon maradni. Nem törődik a másoknak adott ígéretével, emiatt konfliktusra számíthat. Szíve mélyén legszívesebben semmit sem csinálna, csak pihenne és sétálgatna a természetben vagy beszélgetne a barátaival. Ám kötelességtudata azt súgja, hogy ne tegye, maradjon otthon.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Kedvesének rendkívül jól esik, hogy bízik benne, és nem kételkedik a szavaiban. Szerencsére nem hallgat a rosszindulatú pletykákra, amelyekkel mások igyekeznek teletömni a fejét. Igaz először elhitte, amit mondtak, de utána végig gondolta, hogy mennyi lehet benne az igazság. Mivel eddig sem kellett csalódnia párja érzelmeiben, így most is inkább neki hisz.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Új álláslehetőség után szeretne nézni, és mindent meg is tesz, hogy megtalálja a kedvére való munkát, de ez nem megy máról holnapra. Emiatt sokat aggodalmaskodik, és szorong, ami nem tesz jót az egészségének. Főleg a szívét és az emésztőrendszerét viselheti meg. Legyen optimista és kitartó, mert minden probléma megoldódik egyszer, főleg, ha tesz is érte.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Fontos, hogy ne kapkodjon, hanem minden lépését fontoljon meg. A túlzott lelkesedés közben nem képes a részletekre ügyelni, pedig az ördög a azokban rejtőzik. Célját most csak nehezebben éri el, az égiek gátló hatása miatt, és ezt kénytelen elfogadni. Lázadozással, morgolódással nem megy semmire, csak a napjait rontja el, és nem tud örülni semminek.

Bak (december 22.-január 20.)
A borúra végre derű jön, és most már fellégezhet. Nehezen találta a kiutat a problémájából, és sokszor gondolta, hogy nem küszködik tovább, hanem lemond az elhatározásáról. Kitartása azonban mindig tovább lendítette, és megpróbálta még egyszer. Tisztában van vele, hogy nem volt egy könnyű időszak, de most már büszke magára, hogy semmiképp sem adta fel.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Remek programot talál ki és megszervezi, hogy a napját a szeretteivel és a barátaival töltse. Igazi jó társaságot verbuvál össze, és arra törekszik, hogy mindenki jól érezze magát. Nagyon nem kell törnie magát, mert olyan emberek találkoznak, akik már régóta ismerik egymást, és hasonló a gondolkodásuk és a mentalitásuk. Kár, hogy most csak egy napról van szó.

Halak (február 20.-március 20.)
Az életében új szakasz kezdődik, ami változásokkal jár, és ez megrémítheti. Fontosnak tartja az érzelmi és az anyagi biztonságot, de most nem kerülheti el, hogy élete bizonyos területén új útra lépjen. A változást ne rossznak fogja fel, hanem valami új kezdetének, ami lehet, hogy izgalmakkal jár, de ha ügyesen áll a dolgokhoz biztosan hasznot húzhat belőle.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...