20.1 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Napi horoszkóp – 2016. április 3., vasárnap

Dátum:

Megosztás:

forrás: hirado.hu

Az Oroszlán harmóniára és meghitt együttlétre vágyik kedvesével, a Szűznek túlságosan hamar kell szembesülnie új kapcsolata működésképtelenségével, a Nyilas lassan beletörődik a kudarcba.

Kos (március 21.-április 20.)
Ha tetszik, ha nem, kénytelen,  belátni, hogy a kelleténél jóval többet költött a közös kasszából. Párja szemrehányásai jogosak, és azt is elismeri, hogy nem volt képes uralkodni magán. Most már hiába is bánkódna, ami volt, az volt. Egyszerűen nem érti, hogy miért kell ebből a vásárlásból ekkora ügyet csinálni. Megvette, mert nagyon megtetszett és kész.

Bika (április 21.-május 20.)
Hatalomátvételre törekszik a családjában, mindent alaposan átgondol és megtervezi a lehető leghatékonyabb stratégiát. Nagyon reménykedik a győzelmében, és meg sem fordul a fejében, hogy hiba csúszhat a számításába. Sajnos figyelmen kívül hagyja, hogy a családtagjai többen vannak, és eszük ágában sincs a hatalmat kiengedni a kezükből.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Minden helyzetben könnyen feltalálja magát élelmes és talpraesett, ahogy most is. Fel van vágva a nyelve és pillanatok alatt képes gyorsan és szellemesen válaszolni. Bár nem elég óvatos, emiatt sajnos nem gondolja végig, hogy bizonyos mondatai nem helyén valók. A végén már bánja, hogy nem bánt óvatosan a szavaival, de késő, nem vonhatja vissza őket.

Rák (június 22.- július 22.)
A szokásosnál is bölcselkedőbb hangulatban van. Szeretné egy megoldatlan problémáját átgondolni, hogy mitévő legyen. Tisztáznia akar magában néhány dolgot és ehhez magányra lenne szüksége. Legszívesebben elutazna valahová, hogy kiszellőztesse a fejét, erre sajnos nincs módja. Egy kiadós séta egyedül a természetben most is gyógyír a sajgó lelkének.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Karizmatikus egyéniségével bárkit képes lenne levenni a lábáról és meghódítani, de most ez a lehetőség eszébe sem jut. Harmóniára, meghitt együttlétre vágyik, szeretne kettesben lenni a párjával és egy kicsit romantikázni. Reméli, hogy érzelmei viszonzásra találnak, és ezért meg is tesz mindent. Ki gondolta már a gyertyafényes vacsorát, és a meglepetést is.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kénytelen őszintén bevallani magának, hogy nem erre számított, hogy az épp csak elkezdődött kapcsolata ilyen hamar véget ér. Lehet, hogy ott követte el a hibát, hogy készpénznek vette kedvese minden szavát. Igaz kicsit gyanús volt, hogy azonnal fűt, fát ígért, de azt hitte, hogy ez csak a kezdeti lángolás jele. Nagyon bánja, hogy minden szavát elhitte.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szereti a pénzt és jól is bánik vele, de most nagyon megviseli, hogy a vágyai azonnal nem teljesülnek. Irtózik a kuporgatástól, és még a hideg is kirázza, hogy nem veheti meg a minőségi holmikat. Bármennyire is lázadozik és igazságtalannak érzi a sortól, hogy most megfontoltan kell költekeznie, kénytelen belátni, hogy egyelőre nincs más lehetősége.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Bizonyos helyzetekben a sarkára kell állnia, még akkor is, ha borsódzik a háta tőle. Nem az a típusú ember, aki megijed a saját árnyékától, de most valahogy nem fűlik a foga a vitához és a veszekedéshez. Legjobban attól tart, hogy ha végképp kihozzák a béketűréséből, akkor elszakadhat a cérna és olyan dolgot is vághat az illető fejéhez, ami már bizony túlzás.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A külvilág felé mutatott nyugalma csak látszólagos, mert belül, majd szétveti a méreg. Csalódottságát nem szívesen osztaná meg a környezetével, ezért csak magában fortyog. Még a közvetlen családtagjaival sem beszéli meg a gondját, s főleg nem a párjával. Hangulata hullámzó, s hol bosszúálláson töri a fejét, hol igyekszik felülemelkedni és beletörődni a kudarcba.

Bak (december 22.-január 20.)
Amennyiben ingatlanvásárláson töri a fejét, ne siessen el semmit, csak azért, hogy túl legyen rajta. Álmai otthona megtalálása nem könnyű, sőt nehéz, fáradságos feladat. Szánjon elegendő időt rá, és folyamatosan néznie kell az ingatlanokat. Előfordulhat, hogy azonnal megtalálja azt, ami elnyeri a szívét, de ehhez, mint mindenhez az életben, szerencse kell.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nem könnyű minden helyzetben helytállnia, bár erre törekszik, akár önmagát nem kímélve is. Csak a tökéletességet ismeri, legyen az a munkája vagy a magánélete. A folyamatos erőfeszítése meghozza a gyümölcsét, de ha túlfeszíti a húrt, akkor a szervezete lassan, de biztosan kimerül. Ezért a mai napon próbálja elengedni magát és jól tenné, ha lazítana kicsit.

Halak (február 20.-március 20.)
Csak óvatosan a kérések teljesítésével, mert ma különösen adakozó hangulatban van. Nehezen tud ellenállni a kéréseknek, és nem mérlegeli, hogy kinek és milyen szívességet tesz. A segítőszándék szép dolog, de ha túlzásba viszi, akkor visszaélnek vele. Nem attól válik szerethetővé, hogy mindenkinek mindent megtesz. Engedje, csak hogy önmagáért szeressék.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...